ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΒΗΜΑ» 19 Σεπτεμβρίου 2010 ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

«ΒΗΜΑ» 19 Σεπτεμβρίου 2010: TΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Σβάστικα και Μελιγαλάς: Τριάντα χρόνια ζωής μετράει η μεγαλύτερη κίνηση ακροδεξιών και εθνικιστών στην Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή- και βάσει παρελθόντος, η πιο επικίνδυνη. Με οργανώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας, νομίμως εκπροσωπούμενη από τον μαθηματικό Νίκο Μιχαλολιάκο, αλλά και συμμετέχουσα στις εθνικές εκλογές, είναι σχηματισμός που επιμένει να αποκηρύσσει τις κατηγορίες περί «φασιστικής»,«ναζιστικής» οργάνωσης, την ίδια ώρα που μέλη της σε συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και πορείες κραδαίνουν σχετικά σύμβολα- και, συχνά καδρόνια, σιδηρογροθιές και μαχαίρια. Από τότε βέβαια, πριν από λίγα χρόνια, που η ναζιστική σβάστικα απέκτησε αρχαιοελληνικό καθαρτήριο, τα σύμβολα επιδεικνύονται ακόμη πιο εύκολα.
Στελέχη της έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς σε ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, ώσπου επήλθε οριστικό διαζύγιο με τους «ψευτοεθνικιστές» του «δεξιού των σαλονιών Καρατζαφέρη» όπως χαρακτηρίζουν πλέον οι Χρυσαυγίτες το τέταρτο σε δύναμη κόμμα του ελληνικού Κοινοβουλίου. Φροντίζουν άλλωστε να υπερτονίζουν το ξεχωριστό της οργάνωσης και ιδεολογίας τους:«Είμαστε Χρυσαυγίτες και όχι γενικά “πατριώτες”» σημειώνουν και τονίζουν ότι«η Φυλή αποτελεί την υπέρτατη Αξία».
Το μενού έχει απ’ όλα. Ανεστραμμένη σβάστικα για έμβλημα, εφημερίδα, ζηλευτό σάιτ στο Διαδίκτυο, ειδικές εκδηλώσεις και προσκυνήματα σε επετείους, κυρίως μίσους (π.χ. Μελιγαλάς, Γράμμος, Βίτσι κτλ.),αλλά και εύπεπτα για το ευρύ κοινό συνθήματα, όπως «έξω οι κλέφτες»- και φυσικά «οι μετανάστες»…                                                                                                                         ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: