ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

5.000 προσλήψεις σε δήμους και hotspot – ΗΛΙΘΙΕ για 400 ευρώ θα δουλεύεις για τους λαθρομετανάστες

ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ


(σχετικά με τον τίτλο.Ένα 10% είναι άτομα από εμπόλεμες ζώνες Συρία, Ιράκ. Παρανόμως χαρακτηρίζουν τους Αλγερινούς,Μαροκινούς,Μπαγκλαντές,Αφρικανούς,Αφγανούς κτλπ ως πρόσφυγες.Στην πλειοψηφία τους Πρόκειται για άτομα που μπήκαν παράνομα στην χώρα και δεν κινδυνεύουν από κανέναν πόλεμο! Προκειται για λαθρομετανάστες χωρίς έγγραφα, διότι μετανάστες είναι όσοι έχουν νόμιμα έγγραφα. Απαραίτητη διευκρίνηση για να μην μας δουλεύουν.. τα ΜΜΕ)

Πέντε χιλιάδες εποχικές προσλήψεις πρόκειται να γίνουν μέσα στην άνοιξη προκειμένου να στελεχωθούν τα hotspot (κέντρα καταγραφής και ταυτοποίησης) που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα μας για τους πρόσφυγες. Από αυτές άμεσα θα προχωρήσουν οι πρώτες 2.287 και αργότερα θα γίνουν άλλες 2.713. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι 1.638 θέσεις θα κατανεμηθούν για τους δήμους σε Αττική, Κεντρική Μακεδονία, Λέσβο, Σάμο, Λέρο και Κω ενώ παράλληλα θα καλυφθούν άλλες 3.362 θέσεις για τα hotspots στις ίδιες περιοχές, αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Οι θέσεις αφορούν ειδικότητες όπως διοικητικό προσωπικό, οδηγούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, νηπιαγωγούς, υδραυλικούς, προσωπικό καθαριότητας, φύλακες κ.ά.

Μπορούν να συμμετάσχουν Έλληνες πολίτες, πολίτες κρατών-μελών της Ε.Ε., βορειοηπειρώτες, ομογενείς, ομογενείς αλλοδαποί από την Κωνσταντινούπολη και από την Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ιθαγένειας και να ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

*Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων
*Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, που δεν εργάζεται κανένα μέλος
*Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ
*Άνεργοι πτυχιούχοι πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα
*Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών
*Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΑμεΑ του ΟΑΕΔ
*Εγγεγραμμένοι άνεργοι δικαιούχοι ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: