ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Πόλεμος Πατήρ Πάντων

Ην γαρ καλουσιν ειρήνην οι πλείστοι των ανθρώπων, τουτ' είναι μόνον όνομα, τωι δ' εργωι προς πάσας τάς πόλεις αεί πόλεμον ακήρυχτον κατά φύσιν είναι.

Αυτό που οι περισσότεροι από τους ανθρώπους το ονομάζουν ειρήνη, αυτό είναι μόνο κατ' όνομα (κούφια λόγια). Στην πράξη κυριαρχεί πάντα ένας ακήρυχτος πόλεμο που γίνεται μεταξύ των πολιτειών από φυσικές ανάγκες.

Πλάτων - Νομ. Α', 626 Ε

Η Πατρίδα μας επίσημα πλέον και μετά τις υπογραφές των κυβερνητικών προκειμένου να δανειστούμε από τους διεθνείς τοκογλύφους, βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο. Οι δηλώσεις μάλιστα των υπουργών πως οι νέοι νόμοι που θεσμοθετούν είναι γιατί έτσι υποχρεώνονται βάσει των όρων-δεσμεύσεων για να πάρουν τα λεφτά (τα λεφτά που θα μας σώσουν και καλά). Αλήθεια, αναρωτήθηκαν αυτοί οι μέγιστοι υποστηρικτές του κοινοβουλευτισμού πόσο δημοκρατικό είναι να επιβάλλονται ως νόμοι οι εντολές από ξένα κέντρα αποφάσεων;

Τα περισσότερα, αναλογικά, χρήματα των Παγκόσμιων Σιωνιστών, θα δοθούν στις τράπεζες. Όπως, είχε γίνει πριν μερικά χρόνια, όπου στα πρόθυρα τότε της “οικονομικής κρίσης” είχαν δοθεί 28 δις στις τράπεζες προκειμένου να μην κατέρρεε η οικονομία. Εντέλει, η οικονομία τσακίστηκε και μας βάζουν τώρα αυτοί που έχουν καταληστέψει τα δημόσια ταμεία να πληρώσουμε σα λαός το σκοινί με το οποίο θα μας κρεμάσουν. Και όχι μόνο μας βάζουν να πληρώσουμε το σκοινί, αλλά να βγούμε και χρεωμένοι που και όχι σαράντα αλλά εκατό χρόνια να δουλεύουμε σα σκλάβοι, δεν πρόκειται να ξεπληρώσουμε. Δυστυχώς, ο -σημερινός τοκογλύφος της Βενετίας, πήρε το μάθημά του και δεν ζητά για πληρωμή “μία λίβρα σάρκας”, αλλά ψυχή και σώμα.

Σαν Λαός, σαν Έθνος, βρισκόμαστε σε έναν ακήρυχτο πόλεμο. Κοινωνικά, οικονομικά αλλά και εδαφικά δεχόμαστε πολύ ισχυρές επιθέσεις ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν “δυνάμεις” πολιτικές και μη, που φροντίζουν να κλείνουν μάτια ή και στόματα, μη διστάζοντας να σκορπίσουν το θάνατο με βόμβες προκειμένου να τρομοκρατήσουν ώστε να προκαλούσουν ακριβώς τρόμο και σύγχυση. Κι ας θυμηθούμε εδώ το συμβολισμό της Μυθολογίας μας πως ο Δείμος και ο Τρόμος, ήταν γιοι του Άρη, του Θεού του Πολέμου.

Κοινωνικά: Αντιμετωπίζουμε το δημογραφικό πρόβλημα, το οποίο επιβαρύνεται με το θάνατο εκατοντάδων, ίσως και χιλιάδων, νέων κάθε χρόνο από τα ναρκωτικά. Ταυτόχρονα, εκατομμύρια αλλόφυλοι, έχουν καταλάβει περιοχές ολόκληρες, όπου οι νεοέλληνες δεν πατάν το πόδι τους. Αλλά και όσοι λιγοστοί, ξεμένουν σ' αυτές τις περιοχές, βιώνουν τον “πολιτισμό” των μαύρων φυλών: διακίνηση ναρκωτικών, επαίσχυντες βιαιοπραγίες και κάθε άλλους είδους εγκλήματα. Έχουμε δηλαδή, συνοψίζοντας: ανεργία, φτώχεια, ναρκωτικά, εγκληματικότητα και κρατική και παρακρατική τρομοκρατία σε έξαρση.

Οικονομικά: Η γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, έχουν αφεθεί στην τύχη τους και συνεχώς μειώνονται. Βιομηχανία ανύπαρκτη. Υπήρξαν μάλιστα και περιπτώσεις βιομηχάνων που δίχως κανένα κόστος, έκλεισαν τα εργοστάσιά τους και τα μετέφεραν στα Σκόπια, ώστε να μειώσουν το κόστος παραγωγής, αφήνοντας άνεργους εκατοντάδες Έλληνες. Βιοτεχνία; Επίσης, ανύπαρκτη. Ναυτιλία παραδομένη στα χέρια της κόκκινης τρομοκρατίας που όπως και στα περισσότερα λαϊκά και παραδοσιακά επαγγέλματα, όπως τα οικοδομικά, το μόνο που έχουν καταφέρει οι αριστεροί τσαμπουκάδες με τους “κοινωνικούς τους αγώνες” είναι οι Έλληνες εργάτες να μένουν χωρίς δουλειά και να παραμερίζονται από τους ξένους. Πέρα από όλα αυτά, τα οποία είναι λίγο-πολύ γνωστά, ακόμα και το ότι δανειστήκαμε εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο οικονομικού πολέμου που γίνεται εναντίον των ευρωπαϊκών λαών. Όπως δείχνουν τα πράγματα, το ΔΝΤ εξαπλώνει την κυριαρχία του σε όλο και περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Εθνική κυριαρχία: Βόρεια Ήπειρος. Μακεδονία. Θράκη. Αιγαίο. Κρήτη. Κύπρος. Οι Τούρκοι, με στρατιωτικές ασκήσεις συνοδευόμενες με διπλωματικές ενέργειες και προβοκάτσιες δημιουργούν τις συνθήκες ώστε να αποκτήσουν την πλήρη κυριαρχία τους στις περιοχές αυτές, έχοντας φτιάξει επίσης και τις κατάλληλες συμμαχίες στα Βαλκάνια. Και δεν έχει περάσει πολύς καιρός, που πολλοί αστοπατριώτες, διακήρυτταν την κατάρρευση του “γίγαντα με τα πήλινα πόδια”. Οι ίδιοι οι οποίοι σήμερα διακηρύττουν συμμαχία με το Ισραήλ και που προσπαθούν να σώσουν το κράτος και τις κυβερνήσεις του, προσπαθώντας να μετατρέψουν τους Εθνικιστές σε πραιτοριανούς των ξενόδουλων πολιτικών.

Είναι Νόμος της Ιστορίας, πως οι λαοί που παρακμάζουν πνευματικά και υλικά, να χάνουν από πιο ισχυρούς αντιπάλους εδάφη. Ακόμα και να εξαφανίζονται ολότελα. Και είναι φυσικό, ένας λαός που πεινάει, που έχει απολέσει κάθε Αξία του Αίματος -Πνεύματος του και έχει πνιγεί στα χρέη, κυνηγώντας υλικές απολαύσεις δεν μπορεί να είναι Υπερήφανος και να πολεμήσει. Γι αυτό δεν είναι διόλου τυχαίο που μαζί με τη γλώσσα, την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας δεχόμαστε και χτυπήματα που οικονομικά. Ίσως, είναι ο πιο κρίσιμος πόλεμος στο διάβα της Ιστορίας μας ακριβώς γιατί ο λαός μας βρίσκεται σε τέτοια παρακμή, ενώ οι προαιώνιοι εχθροί έχουν γίνει πιο ύπουλοι, πιο μοχθηροί και πιο δόλιοι από ποτέ. Ο Πόλεμος όμως, είναι Πατέρας των Πάντων. Δε φτάνει να κλαιγόμαστε για τους αλβανούς, τους Τούρκους, τους αραπάδες και την εγκληματικότητα τους ή για τα ανθελληνικά αναρχοκομμούνια. Οφείλουμε ως Έλληνες Εθνικιστές, να συνειδητοποιήσουμε πως δε φταίνε οι εχθροί που πολεμούνε τη ράτσα μας. Αλλά και γιατί μας πολεμάνε.

Οφείλουμε ως Έλληνες να αντιληφθούμε όχι μόνο πως βρισκόμαστε σε ένα ακήρυχτο πόλεμο, αλλά και τα μέσα με τα οποία διεξάγετε ο σύγχρονος πόλεμος. Και οφείλουμε, αν θέλουμε το Αίμα να νικήσει το Χρήμα, να είμαστε εμείς που θα είμαστε πιο έξυπνοι, πιο δραστήριοι, πιο δυνατοί, πιο αποτελεσματικοί. Κι ας μας γίνει βίωμα ότι: Ο πόλεμος είναι αιματηρή πολιτική και η πολιτική αναίμακτος πόλεμος.

Με άλλα λόγια: Η πολιτική είναι η συνέχιση του πολέμου με άλλα μέσα. Καρλ Φον Κλαούζεβιτς

Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική νίκη. Και πρέπει να νικήσουμε γιατί “ουαί τοις ηττημένοις”.

Μα για να νικήσουμε, πρέπει να οργανωνόμαστε και να είμαστε ένα βήμα μπροστά από το σύστημα που προσπαθεί να επιφέρει τη φυσική εξόντωση του λαού μας, μπασταρδεύοντας τον, κάνοντας τον δούλο υλικών αγαθών, καταστρέφοντας και δηλητηριάζοντας την πνευματική του κληρονομιά διακηρύσσοντας πως η γραμμή Αίματος της Φυλής μας έχει σπάσει...

Ο Αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αποδεικνύει πως έστω και λίγοι, πάντα λίγους μας ήθελε η Ιστορία, πως η Φυλή μας είναι ένα Αιμάτινο Ποτάμι στο Χρόνο, και πως η Γενιά μας δε θα 'ναι η τελευταία, γιατί δεν έχει ξεχάσει. Γιατί η Εθνικιστική Αντίσταση κάνει συντρίμμια τη φτηνή προπαγάνδα τους. Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρωντοφωνάζει πως υπάρχουν ακόμα Έλληνες, που είναι τρανών προγόνων ιχνηλάτες που θα αγωνίζονται μέχρις εσχάτων για τα δίκαια του ελληνισμού. ΠΗΓΗ:resistance-hellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: