ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ίσως να έχει δίκιο ο κ. Πάγκαλος...

Ίσως το ΚΚΕ να "Ψάχνει" για κάποιον "Ήρωα" που θα επανασυσπειρώσει την αριστερά που μένει στάσιμη παρά τις αντιδράσεις των πολιτών στα μέτρα...
Συγκεκριμένα ο κ. Πάγκαλος είπε :"Οταν ένα κόμμα όπως το ΚΚΕ επιδιώκει τη βία υπάρχει ένα ερώτημα, αν θα του κάνεις το «χατίρι». Είναι σαφές ότι η κ. Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν έναν νεκρό. Το πρόβλημα είναι, βέβαια, ότι οι νεκροί που υπάρχουν είναι από την άλλη πλευρά.

Οι νεκροί της Μarfin που κάηκαν από δολοφόνους ακροαριστερούς που είχαν εγκολπωθεί τα κηρύγματα της κ. Παπαρήγα, του κ. Τσίπρα και άλλων τέτοιων, το ίδιο ταυτόχρονα και ο αστυνομικός που πρόσφατα δολοφονήθηκε. Δεν θα ήταν σκόπιμο να προσφέρουμε στην κ. Παπαρήγα νεκρούς και τραυματίες σε μια βίαιη σύγκρουση που θα ξέφευγε από τον έλεγχο, για να μπορέσει να στήσει την αδιέξοδη πολιτική της. "

Είπε και άλλα ο αντιπρόεδρος , όπως ότι "... βεβαίως πιστεύω ότι το ΚΚΕ θα συμμαχήσει πέρα για πέρα με τη Ν.Δ. όπως το κάνει όλα τα χρόνια. Η σταθερή άποψή μου είναι ότι το ΚΚΕ έχει στρατηγική συμμαχία με τη Ν.Δ. "



Ο κ. Πάγκαλος ανοίγει μέτωπα , η στιγμή που το κάνει δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία αλλά η ούτε ίδια η φρασεολογία που χρησιμοποιεί μπορεί να θεωρηθεί τυχαία.
Θα του βγεί το κ. Πάγκαλου;;;
Ίσως ναι.
Πάντως μάλλον κόβεται ο ομφάλιος λώρος που είχε το ΠΑΣΟΚ με την αριστερά ...                             ΠΗΓΗ:antilogos-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: