ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Παπανδρέου..."μειώθηκε η εγκληματικότητα....."


Ούτε στην γενική απεργία δεν σταμάτησαν τη δράση τους οι κακοποιοί που έφτασαν να ληστεύουν περαστικούς στη μέση του δρόμου ακόμη και μέρα μεσημέρι. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να κλέψουν ακόμη και... κολυμπήθρα από ιερό ναό, μαζί με πέντε κιλά λάδι που υπήρχε για τις βαφτίσεις.

Βλέπετε, οι κακοποιοί αν και σε ημέρα απεργίας, δούλεψαν και μάλιστα... υπερωριακά.  Στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Ρενιέρη μέρα μεσημέρι δύο άνδρες, αλλοδαποί σύμφωνα με τις περιγραφές, πλησίασαν μια γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη στο πεζοδρόμιο, της επιτέθηκαν, την ακινητοποίησαν και άρπαξαν την χρυσή αλυσίδα που είχε στο λαιμό.

Θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα κι ένας οδηγός ταξί που κινούνταν στο περιφερειακό του Γαλατσίου. Τρία άτομα που εμφανίστηκαν ως πελάτες του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν στο κεφάλι και άρπαξαν ολόκληρο το μεροκάματο, κάπου 140 ευρώ. Οι ληστές μάλιστα πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου για να μην τους καταδιώξει ο άτυχος οδηγός, ο οποίος όμως ήταν τόσο χτυπημένος που όχι μόνο δεν μπορούσε να οδηγήσει το ταξί αλλά δεν μπορούσε καν να σταθεί στα πόδια του. Λίγο αργότερα  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Στην Αλίαρτο συνελήφθησαν  από την αστυνομία δύο ζευγάρια Ρουμάνων  γιατί σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Όπως διαπιστώθηκε από τον περασμένο Απρίλιο κυρίως στην περιοχή της Λειβαδιάς είχαν κάνει περισσότερες από οκτώ κλοπές σε  καταστήματα, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λειβαδειάς και στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης. Συνολικά είχαν κλέψει 1.500 ευρώ σε μετρητά, διάφορα εμπορεύματα  και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 16.000 ευρώ.

Η πιο απίστευτη κλοπή όμως έγινε σε ένα χωριό της Καρδίτσας. Οι αθεόφοβοι διαρρήκτες τρύπωσαν στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και έκλεψαν όχι το παγκάρι, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά την... κολυμπήθρα για τις βαφτίσεις - αξίας 1.500 ευρώ. Πήραν μάλιστα κι ένα πεντόκιλο δοχείο με ελαιόλαδο, ποσότητα αρκετή για μερικές δεκάδες βαπτίσεις αλλά και για μαγειρική...star.gr

Παπανδρέου το μεσημέρι στην Βουλή.
"Η εγκληματικότητα στην Χώρα μειώθηκε από τότε που αρχίσαμε
την νομιμοποίηση των μεταναστών."                                                                                                                                              ΠΗΓΗ:pisostapalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: