ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΠΟΣΟ ΖΩΟ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ,ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ???

Φίλοι του Pasok, θαυμάστε την υποκρισία και τον λαϊκισμό του “ηγέτη” σας.! (βίντεο). Μα προ πάντων …ξυπνήστε.!
Δήλωση mr. G. A. Papandreou Προέδρου του Pasok και της …”σοσιαλΗστρικής διεθνούς” στην απεργιακή συγκέντρωση της … “πουλημένης” ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ την 19ην Μαρτίου 2008.
“…Παλεύουμε εδώ, γυναίκες, εργαζόμενοι, ασφαλισμένοι, για μια Ελλάδα που δίνει αξία στον άνθρωπο και βεβαίως, για να αποσυρθεί ένα νομοσχέδιο που αδικεί, που κλέβει, που κοροϊδεύει, και που ουσιαστικά, βοηθά τους ισχυρούς, τους πλούσιους, και τα συμφέροντα.
Και πληρώνει ο απλός κόσμος, ο μέσος Έλληνας, η νοικοκυρά, ο φτωχότερος.
Είναι κοινωνικά άδικο και αδιέξοδο.
Είμαστε εδώ, για την σύνταξη και τις κοινωνικές παροχές, τις οποίες προσπαθούν να καταργήσουν με αυτό το νομοσχέδιο, με τον πιο απολυταρχικό και αντιλαϊκό τρόπο.
Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε τον αγώνα όλοι μαζί. Ζητάμε την απόσυρση του νομοσχεδίου.
Εμείς, ως κυβέρνηση αύριο, θα διασφαλίσουμε τη δίκαιη αντιμετώπιση για την γυναίκα, για τον ασφαλισμένο, για ένα δίκαιο, βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα, που θα δίνει σιγουριά σε όλους.
Είναι υποχρέωση μας, είναι δέσμευσή μας.

Πηγή: http://gianniotis.blogspot.com/2010/07/pasok_05.html
και ενω εχει καταστρεψει όλη την Ελλάδα,η καραφλή κοκκινοσκουφίτσα την έκανε ΠΑΛΙ για διακοπές με τα χρήματα του Ελληνικού λαού..
δείτε επίσης το βίντεο απο τότε που η καραφλή κοκκινοσκουφίτσα είχε πάει να καπηλευτεί τον αγώνα των αγροτών στο μπλόκο του λιμανιού του Πειραιά..
Τώρα βέβαια οι απεργοί του ΠΑΜΕ εχου βαφτιστεί σαν ‘αλητες’ και ‘τραμπούκοι’

δειτε δηλωσεις απο την γραφικη Λουκία..
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ Κ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ..ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.                                              ΠΗΓΗ:newmagicrobot.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: