ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο …ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥΣ


Ακούσαμε από το γνωστό χειροκροτητή της Ντόρας πριν από λίγες ημέρες, την προτροπή του να ενωθούν ο Καρατζαφέρης με την κόρη του Μητσοτάκη σε έναν ενιαίο πολιτικό φορέα για να …σώσουν την Ελλάδα!
Πολλοί ήταν οι Έλληνες που γέλασαν με τα λόγια του.
Όχι όμως και ο Κώστας Μητσοτάκης, ο πολιτικός μέντορας του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο άνθρωπος που σχεδίασε τη δημιουργία του κόμματος του ΛΑΟΣ για

να φθείρει γρηγορότερα τον Κώστα Καραμανλή και να παραδοθεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για μιαν ακόμη φορά στην αγκαλιά της Αγίας Οικογένειας.
Ο λαός όμως της παράταξης είχε άλλη γνώμη στις 29 Νοεμβρίου και ματαίωσε τον αρχικό σχεδιασμό του…
Έτσι μπήκε σε εφαρμογή το γνωστό σχέδιο …Β!
Να δημιουργηθεί ένα ακόμη κόμμα στα αριστερά της Νέας Δημοκρατίας, αυτή τη φορά όμως όχι με ηγέτη ιμιτασιόν όπως το ΛΑΟΣ, αλλά με αυθεντικό απόγονο της Αγίας Οικογένειας: τη Ντόρα!
Και μετά θα ακολουθήσουν οι διεργασίες για να ‘πειστούν’ τα αγύριστα δεξιά κεφάλια του ΛΑΟΣ, να ακολουθήσουν τον αρχηγό τους στο πολιτικό ‘πάντρεμα’ του κόμματός τους με την εκλεκτή της Οικογένειας και να δημιουργηθεί έτσι το νέο κόμμα του Φίνι της Λέγκας του Βορρά στην …Ελλάδα!
Το πολιτικό φλερτ των δυο μελών της 5ης φάλαγγας κατά της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε. Οι ζυμώσεις γίνονται και τα αποτελέσματα των επαφών θα τα δούμε σύντομα πιστεύω, στα τηλεοπτικά παράθυρα των τηλεοπτικών δελτίων των 8…
Τα μπουκωμένα ΜΜΕ θα μας παρουσιάσουν το νέο αυτό πολιτικό προϊόν ως κάτι αυθεντικό και …καινούριο, το οποίο θα φέρει την κάθαρση στην πολιτική ζωή της χώρας!
Τα ποσοστά της Ν.Δ. θα μας τα δείξουν οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις τους στα χαμηλότερα επίπεδα από την ίδρυσή της!
Μετά θα αρχίσουν να μας παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις ότι τάχα μου δήθεν οι νεοδημοκράτες πιστεύουν ότι με τη Ντόρα όλα θα γίνουν όπως παλιά και ότι πρέπει το κορίτσι να γυρίσει πίσω και να της παραδώσουν τα …κλειδιά.
Και σε αυτό το σημείο θα ξυπνήσει ο λαός της παράταξης.
Θα νιώσει το ψέμα και την κοροϊδία και θα αντιδράσει άμεσα.
Και τότε η παράταξη θα απαλλαγεί μια και καλή από την πολιτική οικογένεια που μαστίζει τη χώρα τα τελευταία πενήντα χρόνια.

Αναστάσιος Καζαντζίδης
Υ.Γ.:ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΝ ΟΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ...                                                                                              ΠΗΓΗ:taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: