ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ενας τραπεζίτης κι ενας υπουργός Οικονομικών, μας οδηγούν σε νέα Μικρασιαστική Καταστροφή!

Aλήθεια πότε θα λογοδοτήσουν οι κ.κ Παπακωνσταντίνου και Προβόπουλος που υπογράφουν το Μνημόνιο της Εθνικής Προδοσίας και Υποτέλειας;
Με ποιο δικαίωμα αυτοί οι δύο κύριοι μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αιχμάλωτο κουφάρι του ΔΝΤ, με ρήτρες υποτέλειας όπως για παράδειγμα εαν θελήσουμε ν αποπληρώσουμε πριν την ώρα του το δάνειο θα πρέπει να πληρώσουμε τα διαφυγόντα κέρδη του ΔΝΤ.
Καλούμε του Ελληνες πολίτες και κυρίως τους συναγωνιστές του Διαδικτύου να μαζέψουν υπογραφές με τις οποίες να ζητάμε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τους κ.κ Παπακωνσταντίνου και Προβόπουλο.
Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης και αξιοπρέπειας του καθενός μας να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη οι κ.κ Προβόπουλος και Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι υπογράφουν το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ.
Είναι προκλητικό για τα θεμέλια της Δημοκρατίας μας, ένας Τραπεζίτης κι ένας υπουργός Οικονομικών, να οδηγούν σε εξαθλίωση εκατομμύρια Ελληνες υπογράφοντας την παράδοσή μας, σαν γιουσουφάκια σε σφαγή, τη στιγμή που ακόμη και ο Νικολά Σαρκοζί χαρακτήρισε το ΔΝΤ ξεπερασμένο και αναποτελεσματικό στη πρόσφατη επίσκεψή του στη Μόσχα.
Είναι ο κ. Προβόπουλος αυτός που με την επιρροή του στα μεγάλα ιδιωτικά ξιπασμένα κανάλια, φρόντισε οι απεσταλμένοι του ΔΝΤ στην Αθήνα να δίνουν συνεντεύξεις σε μια προσπάθεια αγιοποίησής τους.
Κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης περιγράφουν στις ιδιωτικές τους συζητήσεις τον αμοραλισμό και την σαδιστική αγριότητα με την οποία το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης Παπανδρέου και συγκεκριμένες πόρνες του ΔΝΤ στην Αθήνα μεθοδεύουν την οικονομική εξαθλίωση των πολιτών.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι ένα διχασμένο κορμί και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αρμενίζει κάθε Σαββατοκύριακο στα ελληνικά νησιά προσπαθώντας ν αποταμιεύσει Ελλάδα για τα χρόνια της εξορίας που τον περιμένουν.
Πολλοί λένε οτι είναι αυτό του στυλ του Γιώργου. Ωραία, ας μην γινόταν πρωθυπουργός. Είναι εθνική προδοσία να κάνει τουρισμό αφήνοντας τη χώρα έρμαιο στον αμοραλισμό του Παπακωνσταντίνου, του Προβόπουλου, του Λοβέρδου.
Εαν ο κος Παπανδρέου δεν μπορεί ν ανταποκριθεί στα πρωθυπουργικά του καθήκοντα να παραιτηθεί.
Οτι έπρεπε να κάνει ο προκάτοχός του, ο αμήχανος, ανεπαρκής, λίγος και λάτρης της σιέστας
Καραμανλής.
Καλούμε τους Ελληνες πολίτες να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους πριν είναι αργά για τη πατρίδα μας.
Εδώ και τώρα χιλιάδες Ελληνες πολίτες να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη κατά των κ.κ Παπακωνσταντίνου και Προβόπουλου.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ                                                                                                                                   ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: