ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΩΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Picture 0 for Σάλος για τη φωτογραφία Κάτσε με UCKΘύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στο διαδίκτυο η φωτογραφία που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ, Εργκούς Κάτσε, εικόνα στην οποία εμφανίζεται φορώντας μπλούζα του UCK (Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσυφοπεδίου).
Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ, έπειτα από πλήθος επικριτικών και υβριστικών σχολίων, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους του προσωπικού του λογαριασμού.
Αναλυτικά τα όσα ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook:
«Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τη σημαίνει η φωτογραφία που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία αυτή βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι.»
Με νέα ανάρτησή του ο Έργκους Κάτσε τόνισε: «Οσοι ειναι κοντά μου ξέρουν τι χαρακτήρας είμαι και μου φτάνει πως με πιστεύουν..δε με εκφράζει ο uck ..αλλιώς δεν θα την ανέβαζα...δεν περιμένω από κανέναν να με πιστέψει..μου φτάνει που με πιστεύουνε οι άνθρωποι μου...σέβομαι την Ελλάδα».ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: