ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ... Κι όμως βρήκαν τρόπο να κάνουν άλλο ένα πλιάτσικο και στην τσέπη μας και στη γή μας

Ήρθε στην εξουσία για να δώσε αυξήσεις λίγο πάνω από τον πληθωρισμό, να φορολογήσει τις επιχειρήσεις, να φέρει την πράσινη ανάπτυξη, να πατάξει τη διαφθορά... και ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ

Μόλις μπούκαρε στο Μέγαρο Μαξίμου είδε ότι δεν υπήρχαν περιθώρια για νέο πλιάτσικο όπως του χρηματηστηρίου... τότε έβαλε την κούτρα άλλων να δουλέψει (η δικιά του ως γνωστόν δεν τσουλάει όσο και να την κουνήσει) και αμέσως βρήκαν νέο τρόπο:

Περίμενε όλο τον Οκτώβριο να αρχίσουν οι Ευρωπαίοι να πιέζουν. Έκανε υπομονή. Δεν είδε φως. Τα spreads έμεναν κολλημένα στις 130 μονάδες. Τότε είπε: «Έτσι είστε ρε κερατάδες, θα σας κάνω εγώ να τρέχετε».

Άρχισε δειλά δειλά το Νοέμβριο να μιλάει για καράβια που βουλιάζουν. Μετά τα μέσα Νοεμβρίου βγήκε και είπε ότι χρεοκοπήσαμε... Δεν ήθελε και πολύ και στη συνέχεια ανέλαβαν δράση τα όρνια εξ Αμερικής με τα οποία ήταν σε συνεννόηση (βλέπε συναντήσεις με Goldman Sachs)... Με διαδοχικές υποτιμήσεις της Ελληνικής οικονομίας από τους Αμερικάνικους οίκους κατάφεραν και ανέβασαν το spread στο 400.

Τότε οι Ευρωπαίοι ταράχθηκαν του ζήτησαν μέτρα αφού είδαν ότι είχαν περάσει μήνες και δεν είχε παρθεί κανέναν νέο μέτρο εκτός από τα δήθεν υβριδικά (αλήθεια πόσα αυτοκίνητα του δημοσίου έχουν αλλάξει;) και την ελληνοποίηση μερικών 100άδων χιλιάδων λαθρομεταναστών.

Συνέχισε να κοροϊδεύει φέρνοντας τους Ευρωπαίους σε απόγνωση. Εκβίαζε ότι θα βουλιάξει την Ελλάδα και το Ευρώ. Παρά τα μέτρα που πήρε τον Φεβρουάριο και παρά τη στήριξη των Ευρωπαίων τα κοράκια τσουκου τσούκου, ξαναπήγαν το spread στις 360 μονάδες!!

Τότε η πίεση από τις Βρυξέλλες έγινε δήθεν αφόρητη και με τη βοήθεια της ενημέρωσης των ντόπιων νταβατζήδων, κατάφερε τον τριπλό στόχο του!

Να αποχαυνωθεί ο Ελληνικός λαός και να δέχεται απαθής να του βάλει ο Γιωργάκης το χέρι σ' όλες τις τσέπες και τις τρύπες προκειμένου να του αφαιρέσει 1000 ευρώ από δώρα, 2-3% από πληθωρισμό, 20% από επιδόματα, 2% από ΦΠΑ και συνολικά 3-4.000€ το χρόνο. Αυτή η απάθεια και η αποχαύνωση ήταν και ο μεγαλύτερος στόχος. Είναι αναγκαία για την επόμενη φάση του σχεδίου που είναι και η πιο επικίνδυνη (δες παρακάτω)

Να εμφανιστεί σαν Μεσσίας που θα σώσε τον Τιτανικό!!

Να μπει χρήμα στα ταμεία του Κράτους!!!

Χρήμα έτοιμο για τους νταβατζήδες και τις Τράπεζες!

Γιαυτό όλοι αυτοί όχι μόνο δεν λένε κουβέντα καθημερινά για τα μέτρα αλλά και τα υπερασπίζονται σαν πούστηδες!

Τους έβαλε δήθεν μια έκτακτη εισφορά 10% (Ο Κόκκαλης θα πληρώσει το ιλλιγγιώδες ποσό των 200.000€!!!) που θα την πληρώσουν μόνο για φέτος άντε και του χρόνου αν δεν πάνε καλά τα πράγματα και από τον κόσμο αφαίρεσε κοντά 30% από το εισόδημά του!!!

Καμία κουβέντα για τη διαφθορά καμία κουβέντα για την υπερκοστολόγηση δημοσίων έργων και για τις μίζες! Μόκο κανονικό...

Καμία κουβέντα για μέτρα ανάπτυξης, καμία κουβέντα για μέτρα κατά της γραφειοκρατίας... καμία κουβέντα για διαρθρωτικές αλλαγές ΜΟΝΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ, ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ, ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ. Κανένα από τα μέτρα που παίρνονται δεν μας βγάζει από την ύφεση. Σε λίγα χρόνια δεν θα μπορεί να προσφέρει άλλα ο Έλληνας και θα είμαστε ξανά στο ίδιο σημείο.

Άρα η ελληνική οικονομία και η ανάπτυξη της Ελλάδας δεν ήταν ο στόχος του "πολέμου" που ανακάλυψαν οι φυλλάδες...

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ!

Απλά τα λεφτά που θα περισσέψουν από τα μέτρα είναι το παράπλευρο όφελος για τους νταβατζήδες προκειμένου να το βουλώσουν γι αυτά που γίνονται και κυρίως γι αυτά που θα ακολουθήσουν.

Και ακόμα πιο απλά τα λεφτά που θα περισσέψουν από το πλίατσικο εις βάρος του λαού είναι το παράπλευρο όφελος ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

Τα προηγούμενα 5 χρόνια τα είχαν δοκιμάσει όλα και δεν τους έβγαιναν. Ούτε οι απειλές με το σχέδιο Ανάν, ούτε οι πιέσεις και οι εκβιασμοί στο Βουκουρέστι.

Αυτή τη φορά οι εντολοδόχοι του ΓΑΠ φέρθηκαν πιο έξυπνα και έδρασαν με σχέδιο. Τα φόρτωσαν όλα στην οικονομία την οποία θα αναθεματίσουμε για όλα τα κακά της μοίρας μας που θα ακολουθήσουν στα εθνικά θέματα.

Εδώ είμαστε και εδώ είστε και θα αποδειχθεί...
η οικονομική κρίση διογκώθηκε από τον ΓΑΠ τεχνητά ώστε να τον χειροκροτάμε όταν θα δίνει τα ρέστα του σε Σκοπιανό και Τουρκία...
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: