ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ομολογία λιποταξίας την ώρα της μάχης απο τους εφιάλτες του Λ.Α.Ο.Σ

ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ.
Διακόπτω την σιωπή μου για λίγο αλλά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και θα σκάσω.
ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΠΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ JEFFREY.


MHN ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....ΣΙΓΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.
ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.....ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ MAIL ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.
 http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=108&start=10
Δεν είμαι βέβαιος ότι καταλαβαίνω πλήρως τί εννοείς; Το ΠΑΣΟΚ έχει 160 έδρες. Δεν τις πήρε παρανόμως, ο ελληνικός λαός του τις έδωσε. Η Βουλή έχει το δικαίωμα να αποφασίζη. Όταν λοιπόν λές ή τώρα ή ποτέ τί εννοείς; να πάρουμε τα όπλα; να τους δείρουμε; τί;
Μήν δραματοποιούμε τα πράγματα. Από την ψήφισή του και μετά υπάρχει χρόνος για αρκετές αντιδράσεις ακόμη, διότι όλοι αυτοί δεν θα μπορούν να πάρουν αυτόματα την Ιθαγένεια, αλλά μέσω γραφειοκρατικών διαδικασιών που με νομικούς και άλλους τρόπους θα τις καθυστερούμε κι άλλο, μέχρι να αλλάξη το πολιτικό περιβάλλον εις βάρος του ΠΑΣΟΚ και θα μπορέσουμε να μεταβάλουμε τον νόμο. Λυπούμαι που θα σας το πω, εγώ άλλον δρόμο από την Δημοκρατία δεν βρίσκω. Είμαι απόλυτος και ξεκάθαρος σε αυτό. Οι απόψεις μας είναι ιερές και σεβαστές, όπως όμως είναι και το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο ελληνικός λαός μίλησε, έδωσε την απόλυτη Κοινοβουλευτική πλειοψηφία στο ΠΑΣΟΚ και τώρα γεύεται τους καρπούς της πράξεώς του.
Δεν μπορώ να σας πω ψέμματα. Αν και όλοι μας θέλουμε να κάνουμε πορεία και να κατασκηνώσουμε απ'έξω από την Βουλή, υπάρχουν και σκέψεις αντίθετες και σοβαρά επιχειρήματα που εδράζονται στην επικείμενη οικονομική καταστροφή της χώρας. Το κόμμα θα αποφασίση τί ακριβώς θα πράξη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: