ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Το ΚΚΕ κατά Ελλήνων ψαράδων



Το είχαμε αναδείξει το θέμα και μάλιστα, είχαμε προειδοποιήσει σε ρεπορτάζ που έφερε την υπογραφή του Γιώργου Πισσαλίδη, ότι η κατάσταση θα έβγαινε εκτός ελέγχου! Και δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε. Η Νέα Μηχανιώνα έγινε πεδίο μάχης, μεταξύ Ελλήνων ψαράδων, Αιγυπτίων αλιεργατών (βρίσκονται στη χώρα μας με διακρατική συμφωνία) και στελεχών του ΠΑΜΕ, που έσπευσαν να πουλήσουν αγοραίο διεθνισμό (να «συμπαρασταθούν», όπως λένε, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας), σε βάρος των Ελλήνων ψαράδων, προκαλώντας την τοπική κοινωνία και τις οικογένειες όσων ζουν από το ψάρεμα.

Επεισόδια με στόχευση

Και έγινε χαμός την περασμένη Κυριακή, καθώς οι συνεχείς προκλήσεις έφεραν αντιδράσεις, όπως άλλωστε ήταν φυσικό. Βουλευτής του ΚΚΕ καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε, όπως ο επικεφαλής του συνδικάτου Οικοδόμων Θεσσαλονίκης (τι γύρευε εκεί;), όπως και ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Τι γύρευαν οι προαναφερόμενοι εκεί;

Πήγαν να παίξουν με το ψωμί των Ελλήνων ψαράδων και να συμπαρασταθούν, σε ποιους ακριβώς;

Μα στους... Αιγύπτιους αλιεργάτες!

Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Σιγά μην συμπαραστέκονταν στους Έλληνες ψαράδες, τους οποίους ο αριστερός Τύπος αποκαλεί... πλοιοκτήτες!

Την ίδια ώρα, είναι πλέον σαφές ότι η αριστερά προσπαθεί να κλιμακώσει την πίεσή της στο μεταναστευτικό, δημιουργώντας συνθήκες «τριβής» και συγκρούσεων,
θεωρώντας ότι έτσι θα περάσει πιο εύκολα την ατζέντα της.πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: