ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΓΟΥΔΙ


Αυτό ήταν λοιπόν.
Τα νέα οικονομικά μέτρα πήραν σάρκα και οστά.
Τα μέτρα αποφασίστηκαν το που δεν έχει καμία σημασία πλέον.Τι και αν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ μας πιπίλιζαν το μυαλό για ολονύκτιες κυβερνητικές συσκέψεις θέλοντας να μας μεταφέρουν την.... αγωνία της κυβέρνησης.Απο κοντά και οι κυβερνητικοί βουλευτές που όπως μετέδωσαν ορισμένα κανάλια...διαφώνησαν.Η διαφωνία βέβαια έγκειται στο γεγονός ότι πρέπει να..διαφωνήσουν για να παίξουν το ρόλο του "καλού" ΠΑΣΟΚ.Διαφωνία όμως μονο στα λόγια γιατί ΚΑΝΕΝΑΝ δεν είδαμε να πει ρε αι στο διάολο ψευτες ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ.Τα μέτρα είναι σκληρά αλλά...αναγκαία μας είπαν στο τέλος.Πικρο το φάρμακο αλλά πρέπει να το πιείτε.
Αυτομάτως ήρθε η επικρότηση τοσο απο την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα όσο και απο το ΔΝΤ με ένα αστερίσκο όμως.Τα μέτρα θα σας βοηθήσουν στην ΠΟΛΥΕΤΗ προσπάθεια σας μας διαμύνησαν.
Το μέλλον διαγράφεται ζοφερό αφου για την επόμενη δεκαετία τουλάχιστον αυτο που θα συμβεί είναι "οι αριθμοι θα ευημερούν και οι άνθρωποι θα πεθαίνουν".
"Πρέπει να πείσουμε το λαό ότι τα μέτρα είναι δίκαια" υποστήριξε ο πρωθυπουργός.
Και μόνο που το λέει θα έπρεπε να ντρέπεται.Ποιους άραγε να πείσει.Αυτό το λαό που απο το 1985 ακούει για λιτότητα και σφίξιμο του ζωναριού;
Αυτό το λαό που του μάζεψαν και τις λιγοστές οικονομίες του τα χρηματιστήρια,τα ομόλογα και η ανεξέλεγκτη εκμετάλευση των τραπεζιτών;
Να πείσει για ποιό λόγο;Προφανώς για να μην το πάρουν με τις πέτρες και να κρατήσει την καρεκλίτσα του.Γιατί να πείσει για να πάρει δεν υπάρχει περίπτωση αφού "ουκ αν λαβεις παρα του μη έχοντος".Πως περιμένει και απο ποιους να λάβει ο κ.Παπακωσταντίνου απο τους 600.000 άνεργους;Απο τους συνταξιούχους που έχουν να δουν σοβαρή αύξηση 10ετίες;Απο τους μισθωτούς των 700 και 1000 ευρώ που ηλιθιοδός τους αυξάνει και το ΦΠΑ με αποτέλεσμα να τους αναγκάζει να περικόψουν ακόμα και τις περιορισμένες αγορές τους;
Και πως περιμένεις ρε οικονομικέ φωστήρα να βρουν και αποδείξεις;Αρα στην ουσία καταργείς και το αφορολόγητο.
Και σαν μην έφταναν όλα αυτά έχουμε και τον τέλειο ξεπεσμό να συμπεριφερεται το Ελληνικό κράτος ως ζητιάνος χρησιμοποιώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως επικεφαλής του Ταμείου Αλληλεγγύης ώστε να μαζέψει ακόμα και ενα ευρώ απο τους πολίτες που θέλουν να....ελεήσουν.ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ.
Αυτή είναι ρε η Ελλάδα της ΟΝΕ της Ευρωπαικής Ενωσης του ΝΑΤΟ;
Αυτό το μέλλον σκέφτονταν οι Ελληνες όταν αγωνιζόντουσαν στα πεδία των μαχών;Αυτή την Ελλάδα ονειρευόντουσαν όσοι αγωνίστηκαν να φέρουν την δημοκρατία;
Που να ήξεραν ότι η δημοκρατία συνοδευόταν απο λαμόγια και αγύρτες.
Μέσα σε όλα ο σχεδιασμός προέβλεπε και την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου.Ετσι εν μέσω ανακοίνωσεις των μέτρων.Να φάνε την σφαλιάρα και να μην βγάλουν άχνα,να μην μπορούν να αντιδράσουν.Ολα σχεδιασμένα.
Και οι υπεύθυνοι;Τι γίνεται με τους υπεύθυνους;
Οτι γίνεται πάντα θα φωνάζουν για ανθρώπινα δικαιώματα ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ
Θα φωνάζουν για δημοκρατία ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ
Θα φωνάζουν για ελευθερία του τύπου ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ
Και θα διατηρούν τις θεσούλες τους,θα εμφανίζονται καλεσμένοι σε εκπομπές που κοστίζουν όσο οι μισθοί δυο και τριών ετών ενός εργάτη για να πουν την....γνώμη τους.
Θα θρέφουν κώλο μεταξύ των εκλογικών αναμετρήσεων όπου χωρίς κανένα θράσος θα απευθύνονται στο Ελληνικό λαό.
Ποιοι είναι όμως αυτοί που ζητούν θυσίες;
Ποιοι επιλέγουν τα μέτρα;
Πρώτος ο κ.Παπανδρέου ο οποίος πέρα της κληρονομιάς του ονόματος και των...pampers για όσους θυμούνται καθώς και τα δανεικά του μακαρίτη για να χτιστεί η βίλα της Εκάλης σύμφωνα με το πόθεν έσχες δήλωσε εισόδημα 124.426 ευρώ απο τα οποία 114.800 είναι βουλευτική αποζημίωση!!!!!Ενα ακίνητο 365 τ.μ στην Νεα Ερυθραία 36,083 ευρώ καταθέσεις.Ενω η σύζυγος 228.000!!! ευρω σε αμοιβαία 16.956 σε καταθέσεις,δυο σπίτια στη Πάτρα 378 τ.μ και 83 ενω κατέχουν και δυο αυτοκίνητα 2000 και 1400 κυβικά.
Για τον κ.Σαμαρα δεν έχουμε στοιχεία αλλά για να μην θεωρηθεί ότι κάνουμε μονόπλευρη κριτική θα αναφέρουμε τον καταστροφέα Καραμανλή ο οποίος σημειωτέων ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ.
Συνολικό εισόδημα 124.426 ευρώ δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής, με την σύζυγό του Νατάσα να δηλώνει 18.980 ευρώ. Στην ακίνητη περιουσία του περιλαμβάνεται μία μονοκατοικία στη Ραφήνα, ένα σπίτι στη Φιλοθέη 222 τμ, ένα διαμέρισμα 20 τμ με αποθήκη 15 τμ, δύο ακίνητα στη Θεσσαλονίκη 70 και 50 τμ, δύο αγροτεμάχια στην Κύθνο, τέσσερα διαμερίσματα στην Αθήνα (213, 20, 104 και 55 τμ), δύο σπίτια στις Σέρρες (220 και 63 τμ) και ένα αγροτεμάχιο δύο στρεμμάτων στη Μύκονο. Ο Κώστας Καραμανλής έχει δώσει επίσης με γονική παροχή την υψηλή κυριότητα της μονοκατοικίας στη Ραφήνα στα δύο παιδιά του.
Στο όνομά του έχει αμοιβαία κεφάλαια της ΕΤΕ ύψους 111.038 ευρώ και 39.670 ευρώ μαζί με τα παιδιά του, αλλά και 9.833 μετοχές «Κτήμα Καποδίστριας». Από κοινού με τη μητέρα του έχει 153.659 δολάρια σε ομόλογα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, 24.800 ευρώ σε αμοιβαία κεφάλαια της USB και 12.000 ευρώ της BNP. Έχει εκποιήσει επίσης αμοιβαία κεφάλαια της Alpha Bank συνολικού ύψους 19.134 ευρώ. Οι καταθέσεις του ανέρχονται σε 76.233 ευρώ, 9.371 δολάρια από κοινού με τη μητέρα του, 59.296 ευρώ από κοινού με τη σύζυγό του και 13.217 ευρώ και 524 λίρες Αγγλίας με τα παιδιά του. Στην ιδιοκτησία του έχει ένα αυτοκίνητο 1.800 κυβικών και ένα φουσκωτό 8 ατόμων από κοινού με τη σύζυγό του Νατάσα.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΥΣΙΕΣ ΗΘΕΛΕ
Ενδιαφέρον έχει η δήλωση της κ.Παπαρήγα που αν όντως είναι έτσι πρέπει άμεσα να λάβει έπίδομα απο το ταμείο απόρων.Το συνολικό εισόδημα που δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα ανέρχεται σε 108.595 ευρώ, εκ των οποίων τα 83.400 ευρώ είναι η βουλευτική αποζημίωση, η οποία κατατίθεται ΟΛΟΚΛΗΡΗ στο ΚΚΕ.Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ δήλωσε ότι έχει ένα σπίτι 90 τμ στην Αθήνα και καταθέσεις ύψους μόλις.... 100 ευρώ.
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Οσο για τον "πατριώτη" Καρατζαφέρη που έσπευσε να στηρίξει τα τρισάθλια μέτρα χρησιμοπιώντας λαικίστικα αλλη μια φορά την πατρίδα,
Το συνολικό εισόδημα που δήλωσε με τη σύζυγό του ο Γιώργος Καρατζαφέρης.Ο ιδιοκτήτης καναλιού,εφημερίδας και ραδιοφωνικού σταθμού με τα 20 ακίνητα ανέρχεται σε 96.630 ευρώ, από τα οποία 81.966 ευρώ είναι η βουλευτική του αποζημίωση.!!!! Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διαθέτει καταθέσεις 26.500 ευρώ!!!! ενώ οι καταθέσεις της συζύγου του είναι 30.500 ευρώ. Το ζεύγος έχει και 12 αγροτεμάχια!! σε Αθήνα, Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Κερατέα, Λιβανάτες και Λιτόχωρο, τέσσερα βοσκοτόπια σε Κηφισιά, Σοφικό, Μεγαλόπολη και ένα οικόπεδο στη Μεγαλόπολη. Ο κ. Καρατζαφέρης διαθέτει δύο αυτοκίνητα, 4.600 και 3.700 κυβικών.
Με μια πρόχειρη ματιά μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς την "φτώχεια" που δέρνει το πολιτικό κατεστημένο.Αυτό που σχεδόν είναι κοινό σε όλους είναι τα γελοία ποσά καταθέσεων που εμφανίζουν καθώς και το ότι το 80% σχεδόν των εισοδημάτων τους προέρχεται απο την βουλευτική αποζημίωση.Δηλαδή τους ταίζει ο Ελληνικός λαός.
Για τους κ.Σαμαρα και Τσίπρα δεν υπάρχουν πρόσφατα στοιχεία και για αυτό δεν αναφέρονται ενω ο κ.Καραμανλής αναφέρθηκε ως πρώην πρωθυπουργός και συνυπεύθυνος
για την σημερινή κατάσταση.
Μετα απο όλα αυτά ενα όνομα μου έρχεται στο μυαλό....ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ.
Και αυτό για δύο λόγους ο πρώτος είναι το ΓΟΥΔΙ και ο δεύτερος ότι ήταν ο μόνος ίσως πρωθυπουργός που πέθανε και δεν είχε χρήματα ουτε για την κηδεία του.ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: