ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Πολιτικός παραλογισμός Βενιζέλου…


Αυτό που ακούσαμε να λέει απόψε ο κ. Ε. Βενιζέλος στο δελτίο των 20.00΄ στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, είναι ανήκουστο και κινείται στα όρια του πολιτικού παραλογισμού. Απ’ ότι φαίνεται είναι ένα ακόμα προπαγανδιστικό τέχνασμα του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να σταματήσει τη φυλλορροή του κόμματός του.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος είπε περίπου ότι τα μέτρα που πάρθηκαν επιβάλλονται από ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ και ότι η ψυχή, η καρδιά και η ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καμία σχέση με τα μέτρα αυτά!!!!!!!!!
Δηλαδή κ. Βενιζέλο....
τι θέλετε να μας πείτε, ότι η ψυχή, η καρδιά και η ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καμία σχέση με την Εθνική Ανάγκη;;; εκτός πια και αν οι κανόνες της λογικής έχουν πάψει να ισχύουν!!!
Δηλαδή, η ψυχή, η καρδιά και η ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ είναι στη θέση τους, μόνο όταν υπάρχουν έτοιμα χρήματα για σπατάλη και δεν έχουν καμία σχέση όταν δεν υπάρχουν χρήματα;;
Δυστυχώς κ. Βενιζέλο, η ιστορία είναι αμείλικτη. Το κόμμα σας έκανε δημόσιες σπατάλες (βαφτίζοντάς τις κοινωνική πολιτική) με δανεικά και τώρα ήρθε ο δίκαιος ιστορικός λογαριασμός να τον πληρώσετε.
Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν ως κόμμα, αλλά και προσωπικά εσείς ως Βενιζέλος που ευθυγραμμίζεστε με αυτή την πολιτική (Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου) θα υποστείτε, όταν έρθει η ώρα, τη δίκαιη λαϊκή τιμωρία.
Εξάλλου, για προσέξτε λίγο γύρω σας. Κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται και βάζουν ήδη υποθήκη για δελφίνοι.

1 σχόλιο:

Αριστείδης είπε...

Έχετε απόλυτο δίκιο.
Δήθεν διαφωνούν αλλά αναγκάζονται, φταίει η κακούργα κοινωνία, αμάρτησαν για το παιδί τους και λοιπές φανφάρες.
Συνένοχοι όλοι!