ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Αρχίστε να ...προσκυνάτε κ.Χρυσοχοίδη - Ο Κουρής ξεφτίλισε το σώμα σας και τον κοιτάτε!!




Σάλος στην ΕΛ.ΑΣ με τον στυγνό εκβιασμό του Γιώργου Κουρή στον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοίδη.
Σε μια πρωτοφανή κίνηση ο Γιώργος Κουρής εκβιάζει τον προϊστάμενο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να συλλάβει όλους τους bloggers επειδή αποκαλύπτουν όλες τις βρωμιές.
Σε ένα παραλήρημα στην πρώτη σελίδα με ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ τρόπο και με ΑΝΟΧΗ του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοίδη και όλης της κυβέρνησης, χαρακτηρίζει ανίκανο ή απατεώνα τον προιστάμενο της δίωξης! Ποτέ άλλοτε δεν έχει υποστεί επίθεση με πρωτοφανή στυγνό εκβιασμό, ένας ανώτατος αξιωματικός και η ΕΛ.ΑΣ να κάθεται και να ...προσκυνάει έναν εκδότη που είναι γνωστό ότι εμπλέκεται σε πολλές υποθέσεις.

Λυπούμαστε κ.Σερίφη της ΕΛ.ΑΣ που μπροστά στην πολιτική σας καριέρα αφήνετε να εκθέτουν τους ανώτερους αξιωματικούς σας , ξεφτιλίζοντας το σώμα. Αν τα γράφαμε εμείς αυτά για την δίωξη θα μας είχατε συλλάβει όλους.

ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ στο διαδίκτυο δεν θέλουμε

Θα φέρουμε από εδώ την κοινωνική αναταραχή.

Με το κείμενο του Κουρή μήπως συμφωνεί ο υπάλληλος του και πρώην υπάλληλος άλλων αφεντικών(σαφώς πιο σοβαρών)Νίκος Χατζηνικολάου;

Υ.Γ: Αν δεν καταλάβατε καλά κ.υπουργέ του FBI, μάλλον σας λέει ότι ΣΥΓΚΑΛΎΠΤΕΤΕ τα blogs επειδή σας χαλάνε την μανέστρα. Ή ανίκανους. Επιλέξτε. Και δεν βγαίνετε να στηρίξετε τον αρχηγό της δίωξης; Και μετά θέλετε όλο το διαδίκτυο να μην φτύνει την ΕΛ.ΑΣ; Εσείς δίνετε τα δικαιώματα.

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: