ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΟ

ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ… 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ.


Είναι ώρα να περάσουμε από τα γενικόλογα πολιτικά συνθήματα σε συγκεκριμένες δράσεις και πολιτικές πρακτικές, που δε θα αντιπολιτεύονται απλά τις κυβερνητικές αποφάσεις, αλλά… 

- Θα αμφισβητήσουν εμπράκτως τη νομιμότητα αυτής της κυβέρνησης να διαχειρίζεται τις τύχες μας ερήμην μας και σε βάρος του λαού και του τόπου,
- Θα την ανατρέψουν με τρόπο παραδειγματικό,
- Θα κλονίσουν συθέμελα το πολιτικό σύστημα και τις βάσεις πάνω στις οποίες το τοποθέτησαν και οι οποίες δεκαετίες τώρα το συντηρούν και το αναπαράγουν, και τέλος…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

- Θα ανοίξουν το δρόμο για τη δραστική εξυγίανσή του, την ουσιαστική αναμόρφωσή του, τον επαναπροσδιορισμό του σε βάσεις υγιέστερης πολιτικής αντιπαράθεσης, με το λαό και τις ανάγκες του να έχουν ένα ιδιαίτερο ειδικό βάρος στην κατεύθυνση των πολιτικών αποφάσεων,
- Θα τοποθετήσουν στην κορυφαία θέση της πολιτικής διαχείρισης τα ζητήματα που άπτονται της εθνικής κυριαρχίας,
- Θα ανοίξουν ουσιαστικά και τυπικά μια νέα σελίδα για τον τόπο, ενταφιάζοντας οριστικά τη φαυλοκρατία της μεταπολίτευσης, και θα φωτίσουν το δρόμο για μια άλλη Ελλάδα.



Η πρωτοφανής πολιτική απάτη με την οποία αυτή η κυβέρνηση τόλμησε να διαχειριστεί τα ζητήματα της οικονομικής κρίσης και των κατευθυνόμενων συνεπειών της σε βάρος του τόπου μας και του Ελληνικού λαού, δεν αφήνει κανένα περιθώριο ελπίδας για την κατεύθυνση της συνολικής πολιτικής διαχείρισης που μεθοδεύει, με αιχμή τα ζητήματα και της εθνικής κυριαρχίας τα οποία οσονούπω τίθενται επί τάπητος, και όλες οι ενδείξεις προεξοφλούν δραματικές και ανεπίτρεπτες εθνικές υποχωρήσεις που θα υποθηκεύσουν επικίνδυνα το μέλλον του τόπου.

Κανένας εφησυχασμός δε χωρά. Καμία ανοχή σε μια κυβέρνηση που είναι πρόθυμη να ευτελίσει κάθε έννοια εθνικής και ανθρώπινης αξιοπρέπειας, δεν μπορεί να περάσει πλέον απαρατήρητη.

Είναι καιρός όλοι… και το μαζικό κίνημα, και οι πολιτικοί του εκφραστές, να αναλάβουν συγκεκριμένες ευθύνες και να σταθούν όρθιοι στο ύψος των περιστάσεων.

Είναι ώρα να τελειώνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ με τη γενικόλογη αντιπολιτευτική φιλολογία, και να περάσουμε στη ΔΡΑΣΗ με συγκεκριμένο περιεχόμενο, στόχους και σαφέστατο προσανατολισμό.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, τόλμησε να διατυπώσει σαφή και συγκεκριμένη πρόταση. Αμφισβήτησε επί της ουσίας τη νομιμότητα αυτής της κυβέρνησης, που παραβιάζει απροκάλυπτα το Σύνταγμα και τους θεσμούς. Αμφισβήτησε το δικαίωμα της να εισηγείται νομοθετήματα και να ασκεί εξουσία επί των μηχανισμών του κράτους, και πρότεινε ξεκάθαρα στον Ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους τη ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Την πολιτική τους άρνηση δηλαδή να υποβάλλουν φορολογική δήλωση, όσο στην πολιτική εξουσία θα βρίσκεται μια κυβέρνηση που παραβιάζει το Σύνταγμα και λειτουργεί ως μακρύ χέρι της παγκόσμιας διακυβέρνησης, με στόχο την πλήρη αποδόμηση του κράτους και την αποσύνθεση του Ελληνισμού.

Πάρτε το λοιπόν κύριοι αυτό το σύνθημα.
Κάντε το δικό σας πολιτικό σύνθημα.
Επενδύστε σ αυτό το πολιτικό σας κύρος και την πολιτική σας βαρύτητα.
Πάρτε την πολιτική ευθύνη και προωθείστε το στον Ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους.
Αμφισβητείστε εμπράκτως την οικονομική της πολιτική.
Ανατρέψτε την ομάδα του Παπανδρέου από την κυβερνητική εξουσία και μαζί μ αυτή ελάτε να ανατρέψουμε και την ουσία της πολιτικής που εφαρμόζει και τη μεθοδολογία που υιοθέτησε για να την επιβάλει.

Αποδείξτε στην πράξη ότι η ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ δεν είναι νεκρό γράμμα στα πολιτικά σας συνθήματα, αλλά πολιτική στάση με ουσία, περιεχόμενο και συγκεκριμένη πρακτική εφαρμογή.

Εν όψει βεβαίως των κυοφορούμενων πολιτικών εξελίξεων, και ιδιαιτέρως εκείνων που αφορούν σε ευαίσθητους πολιτικούς χειρισμούς…

Η ανάγκη μιας ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ που θα προσλαμβάνει τα χαρακτηριστικά της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στις πολιτικές αποφάσεις αυτής της κυβέρνησης, αποτελεί στόχο επείγουσας πολιτικής σημασίας και σπουδαιότητας.

Και πρόκειται για μια ΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ η οποία μας ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

Από τον πρώτο πολίτη της χώρας – τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας - μέχρι και τον τελευταίο εργαζόμενο.

Τι θα μπορούσε όμως ενδεικτικά να σημαίνει στην πράξη αυτή η γενικευμένη απειθαρχία και η καθολική αντίσταση του λαού στις πολιτικές αποφάσεις αυτής της κυβέρνησης?

- Για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα μπορούσε να σημαίνει την ανάγκη να ορθώσει το πολιτικό του ανάστημα. Να αποπέμψει προεδρικά διατάγματα που θα επαναφέρουν τη χώρα στην εποχή του «ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ». Να σπάσει τον «τσαμπουκά» της απερίσκεπτης κυβερνητικής θρασύτητας. Ακόμα και να παραιτηθεί όταν αισθανθεί ότι διακυβεύονται με τους κυβερνητικούς χειρισμούς μείζονα ζητήματα εθνικής κυριαρχίας και υπόστασης. Εκτός πια αν έχει συμβιβαστεί με τη λογική, να είναι ο τελευταίος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Αλλοίμονο σε κείνον αν αυτή την τύχη επιφυλάσσει για τον εαυτό του.

- Για τις ένοπλες δυνάμεις – τους αξιωματικούς και τους οπλίτες – πολιτική απειθαρχία σημαίνει η άρνησή τους να υπαχθούν σε εντολές παραίτησης από την εθνική κυριαρχία και τον όρκο που έδωσαν. Σημαίνει την πολιτική τους άρνηση και την αποφασιστική τους αντίσταση σε οποιαδήποτε απόπειρα να επανέλθουν από το παράθυρο, οι ντροπιαστικές και ταπεινωτικές στιγμές της νύχτας των Ιμίων, της δολοφονίας των Ηλιάκηδων κλπ κλπ κλπ.

- Για τους αξιωματικούς και τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας, σημαίνει να συμπαραταχθούν με τον πολιτικό ακτιβισμό του ξεσηκωμένου λαού. Σημαίνει να υπερασπίσουν τη Δημοκρατία με τη στάση τους, και όχι τα φαινόμενα φασιστικής εκτροπής υπακούοντας σε εντολές του Χρυσοχοϊδη.

- Για την ιεραρχία και τον κλήρο συνολικά, σημαίνει πως πρέπει να πάψουν την υποκριτική στάση της μη συμμετοχής και της δήθεν μη ανάμειξης. Δεν είναι άμοιροι των ευθυνών τους όταν το ποίμνιό τους δέχεται καθολικά και ταπεινωτικά χτυπήματα από τη Νέα Τάξη, την παγκόσμια διακυβέρνηση και τα τσιράκια τους.

- Για τους δικαστές σημαίνει να τολμήσουν να υπερασπιστούν αυτεπάγγελτα το Σύνταγμα, τους νόμους, τις αρχές και τους κανόνες αυτής της πολιτείας. Να προκαλέσουν, να ανακρίνουν, να δικάσουν, να καταδικάσουν, να φυλακίσουν, να αφαιρέσουν πολιτικά δικαιώματα, να διατάξουν δήμευση περιουσιών, να ποινικοποιήσουν την πολιτική απάτη. Να δώσουν ανάσα σ αυτό το λαό. Να καταγγείλουν την ψευδεπίγραφη φιλολογία περί «νομικού πολιτισμού» πως μόνο ως άλλοθι συγκάλυψης και νομιμοποίησης της ανομίας την επικαλούνται όσοι έχουν «χεσμένη τη φωλιά τους».

- Για τους δημοσιογράφους, σημαίνει να πάψουν να λειτουργούν ως φερέφωνα της πολιτικής εξαπάτησης και ως εντολοδόχοι συμφερόντων. Να μπήξουν το καρφί στη σαπίλα του πολιτικού συστήματος. Να ξεβρωμίσουν τα αποστήματα της πολιτικής λαμογιάς.

Για τον Ελληνικό λαό στο σύνολό του, που θα είναι και ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ των μεγάλων ανατροπών, ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ και ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές αποφάσεις με δύο λόγια… 

- Σημαίνει ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ…
- Σημαίνει ΕΜΠΝΕΥΣΗ για αταλάντευτη πολιτική δράση…
- Σημαίνει ΑΛΛΑΓΗ του πολιτικού κλίματος…
- Σημαίνει ο λαός να μετατρέπεται σε ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ των εξελίξεων…
- Σημαίνει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ των ενόχων…
- Σημαίνει μια ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ για την Ελλάδα…
- Σημαίνει ένα ΑΛΛΟ ΜΕΛΛΟΝ για τον τόπο…
- Σημαίνει ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, προκειμένου να μεγαλουργήσει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ. 

ΦΩΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΜΟ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: