ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Προδότες του έθνους των Ελλήνων…!


 

Θα σας πολεμήσουμε μέχρι τέλους...! Ξεσηκωθείτε επιτέλους Έλληνες!Όλοι εσείς, που επί δεκαετίες, πιστοί και υπόδουλοι στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης, εργασθήκατε σκληρά για να πετύχετε τον αφελληνισμό της πατρίδας μας, εργασθήκατε σκληρά για να μετατρέψετε τους Έλληνες σε άβουλα όντα, σε πλάσματα που δεν αντιδρούν πλέον ακόμα και στην πιο κραυγαλέα προσπάθεια απεθνικοποίησης, που κάνετε πλέον απροκάλυπτα και συμβαίνει στις ημέρες μας, αισθάνεστε υπερήφανοι για την εκτέλεση της αποστολής σας;Οδηγήσατε ένα έθνος σε δρόμους επικίνδυνους, που πλέον είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι απειλούν ακόμα και την ίδια του την ύπαρξη.
Μας μεταμορφώσατε σε ένα έθνος χρεωμένο, ένα έθνος που υπερισχύουν οι ανθέλληνες και οι προδότες, ένα έθνος που όποιος τολμήσει να δηλώσει πως αγαπάει την πατρίδα του αυτομάτως καταγράφεται ως ακραίος από τα «αντικειμενικά» Μ.Μ.Ε και τους «αντικειμενικούς», πλην ελαχίστων, υπηρέτες και συνοδοιπόρους σας σε αυτό το καλοστημένο σχέδιο δημοσιογράφους. Πασχίζετε εδώ και δεκαετίες, ακόμα και μέσω της επίδειξης υποτιθέμενης αδιαφορίας, να παραδώσετε αμαχητί την πατρίδα μας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία επιθυμεί διακαώς να μας μετατρέψει σε έναν λαό χωρίς θρησκεία, χωρίς πατρίδα, χωρίς ιστορία, χωρίς σκέψη, χωρίς βούληση, χωρίς διεκδικήσεις, χωρίς παιδεία, χωρίς φρόνημα… και εν τέλει χωρίς κυριαρχικά δικαιώματα στην ίδια μας τη χώρα. Πως αισθάνεστε κύριοι του Υπουργείου Παιδείας όταν κοιτάζετε αυτά τα μάτια της γιαγιάς του ξεχασμένου αυτού χωριού στο οποίο ήταν μέχρι τώρα δασκάλα η κ. Νικοπούλου; Προφανώς δεν σας ενδιαφέρει καθώς είναι Ελληνίδα! Για ποιόν λόγο προδίδετε όλοι εσείς την πατρίδα μας και για ποιόν λόγο διώχνετε την ηρωίδα αυτή δασκάλα από το χωριό αυτό; Για ποιόν λόγο επιτέλους προωθείτε την τουρκοποίηση της Ελληνικής Θράκης; Ποιους σκοπούς εξυπηρετείτε όλοι εσείς που επί δεκαετίες κυβερνήσατε και κυβερνάτε μέχρι σήμερα; Και εσείς Έλληνες, επιτέλους, αντιδράστε στο ξεπούλημα της πατρίδας μας. Αγαπήστε ξανά την Ελλάδα μας. Πάψτε πια να είστε ραγιάδες. Πως ανέχεστε κάποιους μη Έλληνες να ελέγχουν γη Ελληνική; Πως ανέχεστε να βρίσκονται ελληνικές περιοχές υπό τουρκική κατοχή; Αφού οι πολιτικοί μας είναι δοσίλογοι, είναι προδότες, οφείλουμε ως Έλληνες να τους αποσύρουμε δια παντώς από την διακυβέρνηση του τόπου. Η τουρκοποίηση της Θράκης κύριοι κυβερνώντες του τόπου, δεν θα επιτευχθεί. Έστω και ένας Έλληνας πατριώτης να παραμείνει ζωντανός, θα αποτελεί για πάντα εμπόδιο στις ανθελληνικές και προδοτικές σας βλέψεις. Φτάνει πια ο ραγιαδισμός! Θυμηθείτε πως η ώρα πλησιάζει και ο κόσμος πλέον έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πως οτιδήποτε συμβαίνει σήμερα στον τόπο μας έχει σχεδιαστεί για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Για παράδειγμα όλοι γνωρίζουμε πως η οικονομική κρίση αποτελεί το όχημα για την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας. Όταν έρθει η ώρα…. ετοιμάστε βαλίτσες! Αφυπνισθείτε ΕΛΛΗΝΕΣ!
..(( Λ ))..                                                                                                                                                    ΠΗΓΗ:ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: