ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Κρύβονται στο Indymedia τώρα που το ΙΣΡΑΗΛ...ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 20 μέλη ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ βοήθειας. Κρυφτείτε πρακτορίσκοι...κι ο Soros θα σας χαρτζηλικώσει!


Απαγορεύεται η λέξη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ δίπλα στη λέξη ΙΣΡΑΗΛ στο Indymedia. Κοιτάξτε πόσο τρυφερά παρουσιάζουν το θέμα με τους 20 (ΕΙΚΟΣΙ) ΝΕΚΡΟΥΣ που κανόνισαν οι "καταδιωκόμενοι" Εβραίοι. Δεν αναφέρουν καν τον αριθμό των νεκρών οι ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ των Εβραϊκών συμφερόντων στην Ελλάδα.
Στις 7.00 συγκέντρωση στην Ισραηλινή πρεσβεία.
Προσοχή μην σχίσετε κανένα καλσόν. Διακριτικά χωρίς υπερβολές και ... ΜΗΝ τυχόν κάψετε καμιά Ισραηλινή σημαία και σας κόψουν οι Εβραίοι τραπεζίτες τις επιχορηγήσεις. Γουρούνια του Indymedia... υπάρχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείτε όπως το εστιατόριο που κλείσατε με το έτσι θέλω. Τώρα με τους Εβραίους του ΔΝΤ στην κυβέρνηση Τσολάκογλου-Παπανδρέου... θα έχετε την τιμητική σας.
Προσέξτε πως αναγράφεται και κάτω η είδηση: "20 σκοτώθηκαν από Ισραηλινή επίθεση" λες και ήταν τυχαίο γεγονός.
Δεν τολμούν να γράψουν φράσεις όπως :
" ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 20 ΜΕΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ" .Τέτοιες φράσεις ΔΕΝ θα ακούσετε ΟΥΤΕ στα δελτία ειδήσεων της κατοχικής Ελλάδας.


ΤΕΛΟΣ                                                                                                                                                       ΠΗΓΗ:macedonia-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: