ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ο "ΝΟΜΟΣ" ΤΟΥ ΓΚΑΙΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΝΙΑΣ

Οταν ο Γκαίρινγκ, υπαρχηγός του Χίτλερ και επικεφαλής της Γκεστάπο, ανέλαβε την ηγεσία του υπουργείου των Εσωτερικών στην κυβέρνηση των ναζί, απευθυνόμενος στην αστυνομία του Ντόρτμουντ, δήλωσε:

«Δύο είδη νόμου ξέρω, γιατί ξέρω και δύο είδη ανθρώπων: αυτούς που είναι με το μέρος μας και αυτούς που είναι εναντίον μας»!
*
Αυτός ο «νόμος», ο «νόμος» του «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας», ο «νόμος» των ναζί, έγινε παγκόσμιος νόμος της «νέας τάξης πραγμάτων» στο λυκαυγές του 21ου αιώνα, τον βαφτισμένο από τα γεράκια της Ουάσιγκτον και ως «νέος αμερικανικός αιώνας»...
***
Ο «νόμος» που εφαρμόζει σήμερα το Ισραήλ, αυτή η ιστορική παραφροσύνη που αναβιώνει εφτά ολόκληρες δεκαετίες μετά το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης, αυτή η ύβρις κατά του Ανθρώπου, αποτελεί μετουσίωση του χιτλερικού δόγματος:
«Εφόσον σε παρακολουθώ είσαι ύποπτος, εφόσον σε εκτελώ είσαι ένοχος, εφόσον σε βομβαρδίζω είσαι τρομοκράτης»!
*
Η «λογική» του φασισμού στην ισραηλινή εκδοχή λέει:
Δεν είναι ο Εχουντ Μπάρακ ο δολοφόνος. Δεν φταίει αυτός. Φταίνε τα... θύματά τους, φταίνε οι εκτελεσμένοι, φταίνε οι δολοφονημένοι! Και φταίνε γιατί είναι Παλαιστίνιοι, γιατί είναι Λιβανέζοι, γιατί είναι Σύροι, γιατί είναι άνθρωποι από κάθε γωνιά του κόσμου που υπέπεσαν στο «έγκλημα» να μη συμφωνούν με το Ισραήλ.
*
Ο ίδιος φασισμός, πριν 70 χρόνια έλεγε:
«Ο Χίτλερ δεν ήταν αντισημίτης. Απλώς, εκείνοι έκαναν το "λάθος" να είναι Εβραίοι»!


Κατά την ορολογία της περίφημης «διεθνούς κοινότητας», η γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης από το Ισραήλ δεν είναι έγκλημα. Δεν είναι δολοφονία. Δεν είναι βαρβαρότητα. Κατά την ορολογία του ΟΗΕ, πρόκειται απλώς για μια ...«υπερβολή»!
Ετσι αποκαλούσαν το προς διετίας μακελειό στη Γάζα. Για «υπερβολή» μίλησαν και χτες...
*
Η εκτέλεση παιδιών και γυναικών, το θανατικό για χιλιάδες αμάχους Παλαιστίνιους δεν είναι χιτλερική τακτική, δεν είναι ναζισμός, δεν είναι φρικαλέος ιμπεριαλισμός.
Κατά την ΕΕ πρόκειται απλώς για μια ...«δυσανάλογη» πράξη! Ετσι περιέγραφαν οι Ευρωπαίοι το ολοκαύτωμα της Γάζας, της Ράφα, του Λιβάνου, αυτά επανέλαβαν και χτες...
***
Η πολεμική μηχανή του Ισραήλ ξεκληρίζει λαούς, εξοντώνει πολίτες όλου του κόσμου με μοναδική «κατηγορία» την αλληλεγγύη τους προς τους Παλαιστίνιους.
Κι αυτοί, οι μεγάλες Δυνάμεις, οι διεθνείς οργανισμοί του «νεοταξίτικου» γκανγκστερισμού, η «παλιά» και η «νέα» Ευρώπη, ο παλιός και ο «Νέος Κόσμος» της ιμπεριαλιστικής παλιανθρωπιάς, παίζουν με τις λέξεις.
*
Εμείς δε θα παίξουμε. Οι σφαγείς του κράτους του Ισραήλ, μαζί με εκείνους που κάνουν πλάτες στους σφαγείς, είναι «απλώς» ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
***
Δεσπόζουσα θέση μεταξύ των καθαρμάτων έχουν οι εκάστοτε εκπρόσωποι της «ηγέτιδας δύναμης» του «ελεύθερου κόσμου».
Είναι αυτοί - οι των ΗΠΑ - που έχουν εμποδίσει στον ΟΗΕ πάνω από 50 φορές ακόμα και την έκδοση τυπικών ψηφισμάτων συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης.
Είναι αυτοί που διά στόματος του υποψηφίου για την προεδρία του Λευκού Οίκου δήλωναν:
*
«Το Ισραήλ αποτελεί ένα "θαύμα" που συνέβη στη Μέση Ανατολή (...). Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες, όχι μόνο ως Αμερικανοί, αλλά επίσης και ως πολίτες του κόσμου για τις υπηρεσίες σας»...
(Μπάρακ Ομπάμα, δηλώσεις από την Ιερουσαλήμ, 23/7/2008).

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ                                                                                                                                               ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: