ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΜΑΜΠΑΝΤ!


Τα λόγια είναι περιττά δείτε το βίντεο...

ΥΓ1. Από σήμερα το Υγρό Πυρ, πιστό στον πατριωτικό του λόγο και προορισμό, θα μάχεται μέχρι και την ημέρα των δημοτικών εκλογών, κατά της υποψηφιότητας του νυν Δημάρχου του Κολωνακίου, Νικήτα Κακλαμάνη γιατί θέλουμε Αθήνα και όχι Αθηναμαμπάντ. Έτσι απλά.

ΥΓ2. Ο Καρατζαφέρης και το ΛΑΟΣ σε σταθερό και χωρίς επιστροφή κατήφορο πλέον, θα στηρίξουν ξανά τον ανεκδιήγητο αυτό πολυπολιτισμικό δήμαρχο. Εάν ανατρέξετε στο φόρουμ του Άδωνι Γεωργιάδη θα διαπιστώσετε ότι η στήριξη του ΛΑΟΣ στον Κακλαμάνη αποτελεί πλέον επίσημη γραμμή και απόφαση του κόμματος.
Παρόλο που υπήρξαν καθολικές αντιδράσεις από σύσσωμους τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ κατά της απόφασης αυτής και της γραμμής του κόμματος του Καρατζαφέρη να μην υπάρξει αυτή η στήριξη στον άθλιο αυτό πολυπολιτισμικό δήμαρχο, αλλά να κατεβεί αυτόνομα στις εκλογές με άξια στελέχη που υπάρχουν, ο Καρατζαφέρης για μία ακόμα φορά μας έγραψε στα παπάρια του και έπραξε τα συμφωνημένα με το σύστημα που πραγματικά υποστηρίζει.
Στα παπάρια μας λοιπόν τον γράφουμε και εμείς στο εξής και όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Νόμιζε ο κύριος αυτός ότι οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ είναι τίποτα χαϊβάνια και όρνια χωρίς πολιτική συνείδηση σαν όλους τους άλλους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων, που θα ακολουθούσαν τυφλά της εντολές του να κάνουν χαρακίρι και να μαυρίσουν περισσότερο...
Τώρα ξέρεις φίλε πατριώτη Έλληνα τι παιχνίδια παίζουν πίσω από την πλάτη σου οι διάφοροι τυχάρπαστοι... Μαυρίστε τους όλους λοιπόν για να πάρουν το μάθημα που τους αξίζει η προδοσία τους.
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές....                                                    ΠΗΓΗ:ygro-pyr.blogspot.com             

Δεν υπάρχουν σχόλια: