ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Οι απρόσκλητοι λαθρομετανάστες εκβιάζουν

040610-larissaΑκόμα δεν ψήφισαν και το παίζουν ρυθμιστές! Ο λόγος για τις κατά τόπους οργανώσεις μεταναστών, που αποθρασύνθηκαν και άρχισαν ήδη τους εκβιασμούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση της Λάρισας, όπου ο Αλβανός επικεφαλής του Συλλόγου Αλλοδαπών Μεταναστών Άγγελος Μήτση, αφού χαιρέτισε την απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τη χορήγηση του δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες, αλλά και τη μείωση του κόστους του παραβόλου που απαιτείται για την κατάθεση των «πιστοποιητικών», μας «ενημέρωσε» ότι με τη νέα ρύθμιση θα προσέλθουν στις κάλπες 11000-12000 μετανάστες μόνο για το Δήμο Λαρισαίων!
Ο παραπάνω Σύλλογος, με στοιχεία του 2008 (βλ. εφημερίδα «Τα Νέα», 9 Οκτωβρίου 2008) εκπροσωπεί 70.000(!) μετανάστες από 13 χώρες που ζουν και εργάζονται στο Νομό Λάρισας. Ο Μήτση, αφού αποθρασύνθηκε από τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, προκάλεσε βάναυσα την κοινωνία της Λάρισας, λέγοντας ότι «αποφασίσαμε να πάμε συντεταγμένα και οργανωμένα όλοι οι μετανάστες σε εκείνον τον συνδυασμό που θα μας πείσει για τις πραγματικές του προθέσεις, για την αναβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου... τους υποψηφίους στο Δήμο μας θα τους στηρίξουμε με βάση τις δεσμεύσεις τους έναντί μας».
Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της ΝΕ του ΛΑΟΣ Ηλία Γεωργούλα, ο οποίος έκανε λόγο για «αλλοδαπούς εκβιασμούς», τονίζοντας μάλιστα ότι ο Μήτση έχει αναγορεύσει εαυτόν σε «κομισάριο του τοπικού πολιτικού σκηνικού». Και υπογράμμισε ότι ο Μήτση είπε πως «όλοι οι μετανάστες θα πάρουν "γραμμή" να ψηφίσουν συγκεκριμένο συνδυασμό ώστε οι επόμενοι εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες να χειραγωγούνται από τον κ. Μήτση». Επίσης, ο κ. Γεωργούλας κάλεσε τους συμπολίτες του «να καταψηφίσουν τους συνδυασμούς που θα συνδιαλεχθούν και θα συνεργαστούν με τον Σύλλογο Μεταναστών, ώστε να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους παίζουν ανίερα παιχνίδια για μικροπολιτικούς λόγους σε βάρος της τοπικής μας κοινωνίας».
Αν ληφθεί υπόψη ότι ο συγκεκριμένος Δήμος στις εκλογές του 2006 κρίθηκε για μόλις 1500 ψήφους (26827 ψήφους είχε λάβει ο νυν δήμαρχος Τζανακούλης, έναντι 25340 του αντιπάλου του), φαντάζεστε τι μας περιμένει όλους, σε όλα τα μήκη και πλάτη της επικράτειας.                                 ΠΗΓΗ:elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: