ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Η χούντα δεν θέλει, εμείς όμως μπορούμε !



Η χούντα του αμερικανοτσολιά Jeffrey και του Βοναπάρτη Γκεμπελοχοίδη, που αγοράζει από το Ισραήλ τα αέρια χημικού πολέμου για να ψεκάζει τους διαδηλωτές και που ξεπουλάει τη χώρα στο ΔΝΤ, δεν εκπροσωπεί έτσι κι αλλιώς την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Η χούντα αυτή έδειξε καθαρά την διάθεσή της να είναι “χλιαρή” και “μετριοπαθής” σε μια υπόθεση που δεν είναι απλά πειρατεία (γιατί πρόκειται για οργανωμένη στρατιωτική επιχείρηση), είναι εισβολή σε ελληνικό έδαφος, είναι κατάκτηση ελληνικού εδάφους και αιχμαλωσία και απαγωγή Ελλήνων πολιτών από ελληνικό έδαφος. Ελληνικό έδαφος διότι στα διεθνή ύδατα σύμφωνα με όλες τις ισχύουσες διεθνείς συνθήκες τα καράβια αποτελούν “έδαφος” της χώρας με την σημαία της οποίας έχουν νηολογηθεί. Το κράτος νταβατζής τρομοκράτης εισέβαλε αντίστοιχα και σε εδάφη της Τουρκίας και δολοφόνησε άμαχους.
Πρακτικά είναι σαν να εισβάλλουν αύριο Ισραηλινοί κομάντο στην Αίγινα με το πρόσχημα ότι πιθανόν να υπάρχουν τρομοκράτες μεταξύ των κατοίκων του νησιού και στην λογικότατη αντίσταση των πολιτών να απαντήσουν με εν ψυχρό εκτελέσεις. Όσο υπερβολικό κι αν αυτό ακούγεται είναι ακριβώς το ίδιο !
Είναι εισβολή και κήρυξη πολέμου !
Η χούντα των προσκυνημένων και ξεπουλημένων προφανώς δεν θεωρεί Έλληνες πολίτες, τους παράνομα απαχθέντες από τους Ισραηλινούς Έλληνες  ακτιβιστές και φυσικά απεμπολεί όλα τα ζωτικά  κυριαρχικά δικαιώματα. Δεν είναι η πρώτη φορά εξ άλλου που μια ξενόφερτη χούντα ξεπουλάει την χώρα και τα κυριαρχικά της δικαιώματα.
Η χούντα λοιπόν δεν θέλει ! Πάρτε το χαμπάρι ακόμη και σεις οι προεκλογικά παραμυθιασμένοι και τώρα μουδιασμένοι που ψηφίσατε ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα. Η χούντα έχει διορισθεί από τους Διεθνείς Ναζιστές Τραπεζίτες για να μην θέλει και να προσποιήται συνεχώς πως δήθεν δεν μπορεί.
Εμείς όμως, οι απλοί πολίτες, εμείς μπορούμε να κάνουμε τα στοιχειώδη και τα προφανή.
Η Ελλάδα είναι βασικός εισαγωγέας προϊόντων από το Ισραήλ. Θα εκπλαγείτε την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε στο σουπερμάρκετ για το πόσα προϊόντα Ισραηλινής παραγωγής και προέλευσης υπάρχουν στα ράφια και πόσα ακόμα παράγονται ή διακινούνται από επιχειρήσεις Ισραηλινών συμφερόντων.
Ας σταματήσουμε να δίνουμε χρήμα στο κράτος νταβατζή και τρομοκράτη της μεσογείου !
ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΩΡΑ.
ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΛΕΓΞΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.
ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΛΕΓΞΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
Η χούντα δε θέλει ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !
Σκέψου απλά :
ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΠΟΛΕΜΟ ? ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕΣ  ΠΟΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ?
ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΩΡΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΜΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ  !



Υ.Γ. Σε καμία περίπτωση το μποϋκοτάζ δεν στρέφεται κατά του απλού λαού του Ισραήλ και δεν έχει κανένα ρατσιστικό χαρακτήρα. Το μποϊκοτάζ είναι ένας δραστικός τρόπος εναντίωσης απέναντι στην εξουσία του κράτους δολοφόνου, είναι ηχηρή δήλωση δυσαρέσκειας και ενέργεια αφύπνισης της κοινής γνώμης.
Mind the Gap                                                                                                                                             ΠΗΓΗ:sxoliastesxwrissynora.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: