ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ένας νέος πολιτικός καραγκιοζάκος..


Ανδρέας Λοβέρδος. Ένας νέος πολιτικός καραγκιοζάκος αναδεικνύεται ολοταχώς στο προσκήνιο της δημόσιας ζωής. O υπερφίαλος υπουργός μεθυσμένος από τις δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν ανεβασμένο -παρά το γεγονός ότι είναι ο φυσικός αυτουργός της μεγάλης σφαγής των συνταξιούχων, ξεπερνάει πλέον κάθε προηγούμενο σε επικοινωνιακή γελοιότητα. Κάθε φορά που υπογράφει την καταδίκη απλών και αδύναμων ανθρώπων, μόλις βρεθεί μπροστά σε κάμερα μετατρέπεται αυτομάτως σε Κατίνα Παξινού προκαλώντας τη γενική θυμηδία και κάνοντας τα κόκαλα της μεγάλης μας τραγωδού να τρίζουν εκεί που βρίσκονται.. Ανακράζει ωιμέ, αλί και τρείς αλί, αγανακτεί και διαρρηγνύει τα ιμάτια του για την κακή μοίρα των φτωχών ανθρώπων που ο ίδιος καταδίκασε με την υπογραφή του.. Σαν τον διεστραμμένο δολοφόνο που κλαίει με λυγμούς πάνω από το θύμα του..
Τώρα παρουσιάζεται ως ο αγωνιστής του λαού εναντίον του ΔΝΤ, δηλαδή εναντίον αυτών που ο ίδιος έχει υπογράψει και προτείνει. Προκλητικά, σπασμωδικά, ακόμα και παντελώς αλόγιστα και φαιδρά, μαζί με τους συνεργάτες τους στα ΜΜΕ του είδους και της ποιότητας Κ. Μακρή ( Η θηλυκή εκδοχή του Κακαουνάκη) προσπαθούν με κάθε τρόπο να αμβλύνουν την οργή και αγανάκτηση του κόσμου δείχνοντας ότι δήθεν αντιδρούν στο μνημόνιο της ντροπής. Γιατί όπως έχει αποκαλυφθεί με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο, όχι μόνο δεν αγωνίστηκαν και δεν διαπραγματεύτηκαν ούτε στο ελάχιστο τα μέτρα, αλλά οι ίδιοι τα πρότειναν και το ΔΝΤ τα αποδέχτηκε φυσικά χωρίς να κρύβει την ευχάριστη έκπληξη του για την ελληνική προθυμία.. (Για του δύσπιστους ΕΔΩ).
Εντωμεταξύ έγγραφο-βόμβα της τρόικας κατεδαφίζει και τις τελευταίες παλικαριές του Λοβέρδου και απαντά ότι η τρόικα δεν διαπραγματεύεται καμία αλλαγή στο μνημόνιο και επομένως όλος ο «αγώνας» είναι ένα επικοινωνιακό καραγκιοζολίκι.. Τώρα ο αγωνιστής του λαού Ανδρέας Λοβέρδος, ως άλλη Κατίνα Παξινού περιφέρεται στα κανάλια και δηλώνει με λυγμούς και λερωμένα σώβρακα ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα παρεκκλίνει του μνημονίου, αλλά ότι έχει δικαίωμα να αγωνίζεται εναντίον του..(!)
Καταλήστευσαν και καταχρέωσαν τη χώρα για να έχουν μετά να αγωνίζονται για να την ξεχρεώσουν.. Μας βάλανε στο ΔΝΤ για να έχουν μετά να αγωνίζονται να μας βγάλουν.. Συνέταξαν το μνημόνιο των μέτρων για να έχουν μετά να αγωνίζονται εναντίον του μνημονίου.. Οι «αγορές» καταλύουν την εθνική ανεξαρτησία και τη δημοκρατία, αλλά ο πρωθυπουργεύων της χώρας την παραδίδει στις «αγορές» για να έχει μετά να αγωνίζεται για την ανεξαρτησία και τη δημοκρατία.. Παράλογο; Παρανοϊκό; Όχι. Απλώς ο πασοκισμός σε όλο του το μεγαλείο. Τα πάντα για την επικοινωνία. Δεν έχει σημασία τί κάνεις αλλά πώς το κάνεις.. Δεν έχει σημασία τί λες αλλά πώς το λες.. Μόνο που όσο απομακρύνονται από κάθε έννοια στοιχειώδους κοινωνικής δικαιοσύνης τόσο περισσότερο πλησιάζουν την επικοινωνιακή γελοιότητα και μεταλλάσσονται σε πολιτικούς καραγκιόζηδες.. Από χθες εμβρόντητη η Ευρώπη παρακολουθεί το νέο ελληνικό θαύμα. Σύμφωνα με την αγαπημένη επικοινωνιακή τακτική του πασοκισμού, που λέει πως όταν φταίει το πασόκ φταίνε όλοι, αλλά όταν φταίνε οι άλλοι φταίνε μόνο οι άλλοι, αναστάτωσαν τον κόσμο για μίζες σε γαλάζιο υπουργό το 2008, ως εξισορρόπηση του Μαντέλη και αποκαλύφθηκε ότι ο υπουργός ήταν ένας επιπλοποιός που έφτιαχνε ντουλάπια..(!!) Cabinet man δηλαδή πραγματικός ..καμπινές το κοινοβούλιο.. Ούτε να γελάσουμε πια δεν μπορούμε..                       ΠΗΓΗ:sofistis.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: