ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ SKY EXPRESS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ,ΔΗΘΕΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ"

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ,Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ) "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ SKY EXPRESS,ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "The airline of Crete"!

ΜΑΛΙΣΤΑ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ (ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΩΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ),ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ!ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΑΦΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ,ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 25 Μαΐου 2007

Μετά τις πρόσφατες παρερμηνείες σχετικά με την συμβολισμό του λαβάρου της Ανεξάρτητης Κρητικής Πολιτείας και τις παρεξηγήσεις από κάποια μέσα ενημέρωσης καθώς και τις υπερβολικές αντιδράσεις μέρους των συμπατριωτών μας, θα θέλαμε να δηλώσουμε τα παρακάτω:

Τον Ιανουάριο του 2005, η Εταιρεία μας επέλεξε σαν σήμα της την σημαία της Ανεξάρτητης Κρητικής Πολιτείας. Η σημαία αυτή πιστεύουμε ότι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας μας και χαρακτηρίζει την αρχή της απελευθέρωσης της Κρήτης από την τουρκοκρατία, που τελικά οδήγησε στην ένωση με την Ελλάδα.

Οι ισχυρισμοί ότι η σημαία είναι Τούρκικο λάβαρο, δεν είναι αληθείς διότι τα τρία τέταρτα (μπλε) συμβολίζουν την υπεροχή του Ελληνικού στοιχείου κατά την περίοδο 1898-1913 και το ένα τέταρτο (κόκκινο με το αστέρι) συμβολίζει την μειονότητα του Τουρκικού στοιχείου, γεγονός που δεν ήταν αρεστό στο σουλτάνο.

Κατά την περίοδο αυτή και παρά την εμπλοκή των μεγάλων δυνάμεων, η συμμετοχή των Τούρκων στην διοίκηση του νησιού ήταν τύποις, εφόσον οι πέντε υπουργοί της Κυβέρνησης ήταν Κρητικοί (συμπεριλαμβανομένου του Ελ. Βενιζέλου στο υπουργείο δικαιοσύνης) και ύπατος αρμοστής ήταν ο Πρίγκιπας Γεώργιος Α’ και αργότερα ο Α. Ζαΐμης. Προς το τέλος δε την ηγεσία ανέλαβε ο Ελ. Βενιζέλος.

Το 1908 έγινε απόπειρα για ένωση, την οποία αρνήθηκε η Ελλάδα από φόβο μήπως εμπλακεί σε πόλεμο με τους Τούρκους. Η ένωση επιτεύχθηκε επίσημα το 1913. Παρόλο λοιπόν που το σήμα της Εταιρείας μας απλώς συμβολίζει ένα αναπόσπαστο μέρος της Ιστορίας μας, το οποίο σήμανε την αρχή της απελευθέρωσης της Κρήτης, η Διοίκηση της Sky Express αποφάσισε να προβεί σε τροποποίησή του μόνο και μόνο για την αποφυγή κακόπιστων παρεξηγήσεων.

Το ΔΣ της Sky Express A.E.


Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ,ΔΙΟΤΙ:

-ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1913!ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΧΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ!

-ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ,ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΔΟΜΗΝΙΚΟ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟ,ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΑΡΚΑΔΙ,ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΣΤΟΝ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,ΘΕΩΡΕΙ "ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ",ΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ;ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΟ ΦΕΣΙ;

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;

ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ!ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ,ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!                                                         ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: