ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Η Άλωση του 1453 και η άλωση του σήμερα


300510-plevris-1Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Μαΐου η ομιλία του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο ξενοδοχείο President, με αφορμή την συμπλήρωση εκατό φύλλων του μηνιαίου δελτίου «Ελλήνιον Σάλπισμα», αλλά και την επέτειο Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως. Περισσότεροι από 350 Έλληνες και Ελληνίδες πατριώτες, μεταξύ των οποίων ο επιφανής ηθοποιός Κώστας Πρέκας, παρευρέθησαν για να ακούσουν την ανάλυση της σημερινής πολιτικής και κοινωνικής καταστάσεως από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον εκδότη του Ελευθέρου Κόσμου Δημήτριο Ζαφειρόπουλο, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, και αναφέρθηκε στην αρχή της εκδόσεως του Ελληνίου Σαλπίσματος. Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο πολυετής στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Πλεύρη, Ταξίαρχος ε.α. Χρήστος Κοσσιώρης, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος της εκδόσεως. 300510-plevris-2Ο Κοσσιώρης αναφέρθηκε στους κίνδυνους οι οποίοι απειλούν σήμερα την πατρίδα μας, τον αφελληνισμό και της κομματοκρατία, κίνδυνοι οι οποίοι απειλούν πλέον και βιολογικώς την ελληνική φυλή.
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με μια εμπνευσμένη ομιλία η οποία καθήλωσε το ακροατήριο αναφέρθηκε αρχικά στην πλήρη αδιαφορία της Πολιτείας για την επέτειο της Αλώσεως, και στη συνέχεια ανέλυσε πλήρως την σημερινή παρακμιακή κατάσταση στο κράτος και την κοινωνία. Έκανε λόγο για την πνευματική επίθεση ανθελληνισμού της αριστεράς, στην αλλοίωση του εθνικού πληθυσμού από τους λαθρομετανάστες, στα κίβληλα πρότυπα των ΜΜΕ, και για την ανικανότητα του πολιτικού κόσμου να αντιμετωπίσει τα Προβληματα της χώρας.
Η εκδήλωση τελείωσε με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να απευθύνει κάλεσμα συσπείρωσης και αγώνα, τονίζοντας την αναγκαιότητα υποστήριξης των εθνικών δυνάμεων ως μηχανισμών αντίστασης ενάντια στην σύγχρονη εποχή.                                                                                                                            ΠΗΓΗ:elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: