ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Βόλτα με… «κλεμμένη μηχανή» ο Παπανδρέου - ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΕΣ ΕΥΡΩ ΚΟΡΟΪΔΑ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ Η ΖΩΝΗ

Τρίτη μεσημέρι και ώρα 4 το απόγευμα, και στη Λ. Βασ. Σοφίας ο οδηγός μιας μηχανής HONDA μεγάλου κυβισμού περνούσε μπροστά από τη Βουλή με κατεύθυνση το Σύνταγμα.
Ο οδηγός της μηχανής «ασκεπής», χωρίς κράνος δηλαδή, όπως επίσης και ο συνοδηγός του, που έδειχνε να απολαμβάνει την τηλεφωνική συνομιλία που είχε στο κινητό του.

Το ελαφρύ αεράκι του απομεσήμερου έκανε τα σκέρτσα του με τα λίγα μαλλιά του συνοδηγού, χωρίς αυτά ωστόσο να χάσουν τη φόρμα τους.

Ο Νίκος Παπανδρέου στο πίσω κάθισμα της μηχανής μιλούσε στο κινητό του, ενώ ο οδηγός του έδειχνε σίγουρος για τη διαδρομή που έπρεπε να κάνει.

Η μηχανή δεν έφερε αριθμό κυκλοφορίας, αλλά ποιος θα είχε το κουράγιο να κάνει έλεγχο στον αδελφό του πρωθυπουργού; Άλλωστε, στην ιστορία αυτού του τόπου έχουμε δει τα απίστευτα, σιγά μη μας πειράξει μία «απούσα» πινακίδα κυκλοφορίας!

Απλώς το είδαμε και το καταγράψαμε, γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται ότι είναι τίμια. (πηγή)


Σχόλιο:ΦΑΤΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ - ΤΟΥΤ ΕΣΤΙΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΠΕΖΟ2 - ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ, ΖΩΝΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ κλπ

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ;

ΕΝΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ ΤΟ ΧΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΞΕΤΙΝΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ!

ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ;

ΟΧΙ

ΕΙΣΤΕ ΚΑΜΕΝΟΙ...

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!                                                                            ΠΗΓΗ:hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: