ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Είναι αργά πια για δάκρυα... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.



Ξημερώματα Δευτέρας, 31 Μαΐου 2010. O ισραηλινός στρατός επιτίθεται από αέρος και θαλάσσης σε στόλο 6 πλοίων που μετέφερε συνολικά 10.000 τόνους εθελοντικής βοήθειας στον δοκιμαζόμενο λαό της Γάζας, ενώ έπλεε σε διεθνή ύδατα. Το αποτέλεσμα της απροκάλυπτης επίθεσης ήταν 19 νεκροί άμαχοι εθελοντές και 60 τραυματίες. Πράξη 100% εγκληματική και εσκεμμένη. Το κράτος του Ισραήλ με αυτή του τη συμβολική δολοφονία αθώων ανθρώπων, επιχειρεί να δείξει στην κοινή γνώμη ότι η απόλυτη κυριαρχία του εβραϊκού νόμου οφείλει να θεωρείται πλέον δεδομένη σε κάθε πατρίδα. Ένα κράτος-άντρο της διεθνούς τρομοκρατίας και σε ρόλο χωροφύλακα-τρομοκράτη, το οποίο μεταξύ άλλων δεν ανέχεται «λαθρομετανάστες» εντός της επικράτειας του, επιπρόσθετα βαφτίζοντας «τρομοκράτες» όσους αγωνίζονται για την απελευθέρωση της πατρίδας τους και οποιουδήποτε είδους κριτική εις ότι αφορά την ιμπεριαλιστική πολιτική του, ενέκρινε ήδη σχέδιο για την κατασκευή ενός φράχτη μήκους 240 χιλιομέτρων, κατά μήκος των συνόρων με την Αίγυπτο. Έτσι αντιλαμβάνονται οι Σιωνιστές την «ελευθερία» των εθνών: περιχαρακωμένη και υπό τον ασφυκτικό κλοιό της «δίκαιης οργής του Γιαχβέ».

Τα αποτελέσματα του εποικισμού και της καταπάτησης κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας του Παλαιστινιακού λαού παραμένουν το ακανθώδες ζήτημα. Η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με δεμένα τα χέρια πισθάγκωνα τα ειδεχθή εγκλήματα των Σιωνιστών!

Μ.Κ.Ο, σύλλογοι, οργανώσεις της νεοταξικής αριστεράς και της νεοφιλελεύθερης δεξιάς, επιχειρούν να κλέψουν την παράσταση, έχοντας ως αποστολή την διάδοση ψευδών, την ιδεολογική σύγχιση, την διασπορά αποπροσανατολιστικών μηνυμάτων. Άλλωστε βρίσκονται σε διαρκή και διατεταγμένη υπηρεσία των σιωνιστικών συμφερόντων. Οι Σιωνιστές έχουν προετοιμάσει το έδαφος για την παγκόσμια τυραννία. Με δακρύβρεχτες δηλώσεις και ψευδείς υπερανθρωπιστικές κορωνίδες εντός των τηλεοπτικών πάνελ, οι σύγχρονοι καταπατητές της ελευθερίας επιχειρούν κατά αυτόν τον τρόπο να διασκευάσουν τις εντυπώσεις.

Η αληθινή αντίσταση στα εγκληματικά σχέδια της εβραϊκής πολιορκητικής μηχανής ταυτίζεται με τον αταλάντευτο και ανειρήνευτο αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική ανεξαρτησία, έναν αγώνα τον οποίο δεν θα χαρίσουμε σε καμία πολιτική δύναμη, πόσο μάλλον να τον αφήσουμε ως φύραμα στα πάσης φύσεως ρεφορμιστικά γκρουπούσκουλα προκειμένου να δικαιολογούν προγράμματα δεκάδων εκατομμυρίων για έναν εκ των προτέρων ξεπουλημένο «αγώνα».

Η δική μας προταγματική συνθήκη είναι μια και αδιαπραγμάτευτη. Δεν υπάρχουν «καλοί» και «κακοί» Εβραίοι. Ο Εβραίος παραμένει ως αντιφύση ίδιος και απαράλλαχτος ανά τους αιώνες. Καμιά ανακωχή με τους Σιωνιστές φονιάδες των λαών. Καμία ειρήνη με τους εχθρούς της ελευθερίας των λευκών και μη εθνών. Κανένας συμβιβασμός με τους υθίνοντες για τον υποβιβασμό της ανθρώπινης ζωής εν ονόματι του αχαλίνωτου κέρδους. Κανένα έδαφος-βάση για την σιωνιστική πολεμική μηχανή. Ούτε σπιθαμή ελληνικής γης για τα σχέδια των ύπουλων κατακτητών της πατρίδας μας. Μονάχα δίκαιη οργή ενάντια στην σιωνιστική κατοχή των πατρίδων μας! Το αίμα κυλάει-εκδίκηση ζητάει...


ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ :: www.ediktyo.gr ::
ediktyo@hotmail.gr                                                                                                                                   ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com                                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια: