ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ήταν η οικονομική κατάρρευση μια προγραμματισμένη κατάληψη της εξουσίας από τους Bilderbergers;


Για χρόνια, οι ψίθυροι για την μυστικοπαθή οργάνωση των παγκόσμιων ηγετών που είναι γνωστή ως Λέσχη Bilderberg, θεωρήθηκαν ως η τροφή των ‘συνωμοσιολόγων’, αλλά στον απόηχο των μαζικών οικονομικών αλλαγών, τα mainstream ευρωπαϊκά ΜΜΕ έχουν βαλθεί και αυτά να ψάξουν να μάθουν τι είδους οικονομικά μαγειρέματα γίνονται πίσω από την κουρτίνα της Bilderberg.
Ο Daniel Estulin, συγγραφέας του best seller βιβλίου που έχει κάνει τρομερές πωλήσεις, «Η αληθινή ιστορία της Λέσχης Bilderberg Group,("The True Story of the Bilderberg Group" - ακόμα να κυκλοφορήσει στα ελληνικά, δυστυχώς!), μέχρι που κλήθηκε να παρουσιάσει μία άνευ προηγουμένου ομιλία του ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, 1η Ιουνίου για το θέμα της μυστικής σκευωρίας.
Στην Ισπανία, (όπου ζει ο ρωσικής καταγωγής Estulin) η Bilderberg είναι «ΤΟ» θέμα," είπε ο Estulin στο WND. «Η προσοχή που δίνεται στον mainstream ευρωπαϊκό Τύπο είναι ισοδύναμη με τις δημοσιεύσεις που γίνονται στην ‘New York Times’ ή τη ‘Wall Street Journal’.
Η προσοχή, είπε ο Estulin, έχει έρθει καθώς οι προβλέψεις του σχετικά με το κόστος του πετρελαίου και άλλων οικονομικών παραγόντων - με βάση την ερευνητική αναφορά στους Bilderbergers - έχουν αποδειχθεί πιο ακριβείς από άλλα οικονομικά μοντέλα στην κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Ευρώπης.
"Οι οικονομολόγοι δεν μπορούν να το εξηγήσουν χωρίς να αναγνωρίσουν τους σκιώδεις κυρίαρχους που εργάζονται για να χειραγωγήσουν τις οικονομίες", δήλωσε ο Estulin. "Υπάρχει μια γενική αφύπνιση που γίνεται στο λαό και στον εθνικό τύπο. (Βλέπε και άρθρο από το "Πρώτο Θέμα" ΕΔΩ). Αυτός δεν είναι πλέον ο τομέας των συνωμοσιολόγων. Ειδικά στην Ευρώπη, βλέπουμε αρκετά ρήγματα ώστε να ελπίζουμε ότι αυτό το ‘φράγμα’ θα σπάσει και όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα απαιτήσουν να ξέρουν τι ακριβώς κάνει η Λέσχη Bilderberg".
Η Λέσχη Bilderberg είναι μια ετήσια σύσκεψη, - που μόνο όσοι έχουν πρόσκληση μπορούν να παρακολουθήσουν – με συνήθως περισσότερους από 100 από τους πλέον σημαίνοντες ηγέτες του πλανήτη, όπως αρχηγούς κρατών και μεγιστάνες του επιχειρηματικού χώρου. Είναι πάντα κλειστή για το κοινό και τον Τύπο, και προστατεύεται από ιδιωτικούς ένοπλους πράκτορες.
Στην σύσκεψη του περασμένου έτους (που έγινε στην Αθήνα), συμμετείχαν: ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Tim Geithner, ο Larry Summers, διευθυντής του αμερικανικού Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου, ο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ειδικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Ομπάμα για το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Robert Zoellick, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Jean -Claude Trichet και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Κοιτάξτε τους οικονομικούς ‘παίκτες’ που σχετίζονται, δείτε την ιστορία της Λέσχης Bilderberg, μετά δείτε την παγκόσμια οικονομία, λέει ο Estulin - δεν χρειάζεται να είσαι άσσος στις συνωμοσίες για να δεις τις ελίτ πανίσχυρες δυνάμεις να εργάζονται.
Bilderberg δεν είναι κάποια ομάδα δαιμονικών ηγετών του κόσμου που συνεδριάζουν γύρω από ένα τραπέζι κοιτάζοντας μια κρυστάλλινη σφαίρα," λέει γελώντας ο Estulin. "Στις ΗΠΑ, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι υπάρχουν μυστικές εταιρίες, μια πολύ μικρή ομάδα που ελέγχει όλο το κόσμο, αντί να κατανοήσουν τη Bilderberg ως μία οργάνωση που μέσα από συνεχείς διεργασίες διαμορφώνει ιδέες και θέματα.
Bilderberg δεν είναι κανένας μπαμπούλας," είπε ο Estulin στο WND, "αλλά είναι μια ισχυρή οργάνωση. Είναι ένα μέσο για να συγκεντρωθούν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα - τα μεγαλύτερα, τα πιο επιθετικά ιδρύματα στον κόσμο - τα οποία λειτουργούν με τέτοιο τρόπο ο οποίος είναι τώρα ο χειρότερος εχθρός της κοινωνίας".
Πώς είναι εχθρός; Ο Estulin πιστεύει ότι η τρέχουσα καταστροφή της οικονομίας, και ιδιαίτερα η επίθεση κατά του καπιταλιστικού οικονομικού συστήματος, είναι κάτι που έχει γίνει με σκοπό, μια ενορχηστρωμένη κατάρρευση πίσω από τη σκηνή για να κρατήσει τις μάζες εξαρτώμενες από την ελίτ.
«Σε αυτούς τους ισχυρούς ανθρώπους, οι εθνικοί πόροι είναι δικοί τους, δεν είναι του καθενός", είπε ο Estulin στο WND. «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν μια αυτοκρατορία. Δεν θέλουν οι άνθρωποι του κόσμου να αναπτυχθούν, να ευημερήσουν, να αυξηθεί ο πληθυσμός. Θέλουν όλοι να εργάζονται γι’ 'αυτούς, όπου και τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας θα εργάζονται για μια ελίτ, την ολιγαρχία.
"Αν οι άνθρωποι συμμετέχουν στις ιδέες για το πώς θα διαμορφωθεί ο κόσμος, εάν ένα έθνος έχει το δικαίωμα να καλλιεργήσει τα δικά του τρόφιμα, να αναπτύξει τους δικούς του φυσικούς πόρους, τότε είναι πραγματικά αυτοδιοικούμενο, και έτσι τερματίζεται η ολιγαρχία της Bilderbergers", "δήλωσε ο Estulin.
Αναφέρει την ομολογία του ίδιου του Ντέιβιντ Ροκφέλερ. Ο Rockefeller, μέλος της Bilderberg, έγραψε: "Κάποιοι μάλιστα πιστεύουν ότι αποτελούμε μέρος μιας μυστικής σκευωρίας εν εξελίξει, αντίθετης με τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και ότι συνομωτώ με άλλους σε όλο τον κόσμο για την οικοδόμηση μιας πιο ολοκληρωμένης παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής οικοδομής – την δημιουργία ενός κόσμου, αν θέλετε. Εάν αυτή είναι η κατηγορία, είμαι ένοχος, και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό. "
Ο Estulin έχει πλέον προσκληθεί να μιλήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά νομοθετικά σώματα ανά τον κόσμο, με πρόσκληση που δέχθηκε από τον Ιταλό Mario Borghezio, (φώτο) το μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος των Ιταλών μελών του Ευρωκοινοβουλίου.

(Ο Mario Borghezio είχε το θάρρος και μίλησε δημόσια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την επιρροή όλων αυτών των υπερεθνικών οργανισμών, όπως η Λέσχη Bilderberg και η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission). “Είναι δυνατόν να μην έχει κανείς παρατηρήσει ότι ΟΛΟΙ και οι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της ΕΕ (Jan Peter Balkenende, David Miliband και Herman Van Rompuy), έχουν συχνά παραβρεθεί σε συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg ή της Τριμερούς Επιτροπής; ” ρώτησε ο Borghezio. «Πιστεύω ότι πρέπει να εφαρμόσουμε τις αρχές της διαφάνειας, που τόσο συχνά αναφέρονται εδώ στα θεσμικά μας όργανα. Πρέπει να καθοριστεί με σαφήνεια κατά πόσον αυτοί είναι οι υποψήφιοι των πολιτικών δυνάμεων των χωρών τους, ή αν πρόκειται απλά για τους υποψηφίους των μυστικών αυτών ομάδων που συνεδριάζουν κεκλεισμένων των θυρών για να αποφασίσουν για διάφορα θέματα πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων»).

Δείτε το βίντεο


Ο Estulin σύγκρινε την ομιλία του εκεί με μια πρόσκληση να βρεθεί σε μια κοινή συνεδρίαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ, μια σπάνια τιμή για κάποιον που βρίσκεται έξω από τις τάξεις της κυβέρνησης.
Ο Estulin πιστεύει ότι το θέμα των Bilderbergers ποτέ πριν δεν έχει δει το φως της ημέρας, μπροστά από ένα τόσο σεβαστό ακροατήριο.
Η εργασία του θα είναι μέρος μιας παρουσίασης με τίτλο "Λέσχη Bilderberg – Κοντά στη δημιουργία της ‘Ένας Κόσμος Εταιρεία Λτδ’», ("Bilderberg GroupTowards Creation of One World Company Ltd."), η οποία θα περιλαμβάνει την εργασία του Borghezio και των Βρετανών, Nigel Farage και Gerard Batten.
Δείτε το βίντεο
Το βιβλίο του Estulin "Η αληθινή ιστορία της Λέσχης Bilderberg", βασίζεται στα χρόνια που δούλευε ως δημοσιογράφος και ερευνητής δημοσιογράφος στην Μαδρίτη.
Ο Estulin αποκαλύπτει πώς το δίκτυο των ατόμων και των οργανώσεων έχει μετατραπεί σε «σκιώδη κυβέρνηση της οποίας η πρώτη προτεραιότητα είναι να διαγράψει την κυριαρχία όλων των εθνών-κρατών και να τα υποκαταστήσει με μία παγκόσμια συνεργασία για τον έλεγχο της οικονομίας τους υπό την επίβλεψη του ‘ηλεκτρονικού παγκόσμιου αστυνομικού κράτους’".
Ένωσε τις τελείες μεταξύ της Λέσχης Bilderberg, των παγκόσμιων γεγονότων, των πολιτικών και μεγιστάνων των επιχειρήσεων σε μια περίοδο 15 ετών.
Αποκαλύπτει ότι δεν είναι όλα τα μέλη της Λέσχης «κακά», εξηγώντας ότι η ένταξη ενός ως μέλος είναι δομημένη σαν ομόκεντροι κύκλοι, με ποικίλες αρμοδιότητες και σχέσεις. Αλλά περιλαμβάνει σχεδόν κάθε διάσημο ‘παίκτη’ στην πολιτική και τη οικονομία, όπως τον George W. Bush, τον George Soros, τον George McGovern και τον Τζίμι Κάρτερ.
Ο Estulin γράφει: «Αυτός ο παράλληλος κόσμος παραμένει αθέατος στο καθημερινό αγώνα των περισσότερων ανθρώπων, αλλά, πιστέψτε με, είναι εκεί: μια καταβόθρα υποκρισίας και ψεύδους και διπλής γλώσσας και υπονοούμενων και εκβιασμών και δωροδοκίας. Είναι ένας σουρεαλιστικός κόσμος διπλών και τριπλών πρακτόρων, αλλαγής πίστης, των επαγγελματιών ψυχωσικών δολοφόνων, πλύσης εγκεφάλου black ops πρακτόρων, τυχοδιωκτών και μισθοφόρων, των οποίων η βασική πηγή εσόδων είναι οι πιο βρώμικες και πιο κατάπτυστες ανατρεπτικές αποστολές υποστηριζόμενες από την κυβέρνηση - το είδος που δεν μπορεί ποτέ να ανακαλυφθεί".
Η σύνδος φέτος έχει προγραμματιστεί να γίνει από 3 έως 6 Ιουνίου στο Sitges της Ισπανίας.
Ο πρώην Βρετανός υπουργός Λόρδος Denis Healey, ένας από τους ιδρυτές της Λέσχης, εξήγησε ότι ο σκοπός της Λέσχης στον Jon Ronson της Guardian.
«Εμείς στην Bilderberg θεωρήσαμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε για πάντα να πολεμάμε ο ένας τον άλλο για το τίποτα και να σκοτώνοντας ανθρώπους και καθιστώντας εκατομμύρια άστεγους", είπε. "Έτσι, θεωρήσαμε ότι μια μόνη κοινότητα σε όλο τον κόσμο θα ήταν ένα καλό πράγμα."
Το 2009 Estulin ανέφερε ότι οι πηγές του, του είπαν ότι το κύριο θέμα της περσινής ατζέντας ήταν η παγκόσμια οικονομία. Είπε ότι οι πηγές του μέσα στην Λέσχη του είπαν οι ‘διαμορφωτές’ θα συζητούσαν δύο επιλογές - «είτε μια παρατεταμένη, αγωνιώδη ύφεση που θα καταδικάσει τον κόσμο σε δεκαετίες στασιμότητας, παρακμής και φτώχειας ... ή μια έντονη-αλλά-βραχύτερη ύφεση που θα ανοίγει τον δρόμο για μια νέα βιώσιμη Οικονομική Παγκόσμια Τάξη, με λιγότερη εθνική κυριαρχία αλλά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. "
Ο Estulin παρουσιάζει τα ακόλουθα θέματα που θα είναι στην ατζέντα της Λέσχης Bilderberg το 2010:
1. Θα επιβιώσει το Ευρώ;
2. Ανάπτυξη στην Ευρώπη: η στρατηγική εξόδου της Ευρώπης ... σε αναμονή;
3. Έχουμε τα θεσμικά όργανα να ασχοληθούμε με την παγκόσμια οικονομία;
4. Ελλάδα: Μαθήματα και μακρόπνοες στρατηγικές
5. Το ΝΑΤΟ και το Αφγανιστάν: Η συγκεκριμένη λειτουργική ατζέντα για τη συμμαχία
6. Ιράν και Ρωσία: Οικονομικές και χρηματοπιστωτικές απειλές για τη συμμαχία
7. Οι συνέπειες του πολέμου κατά της τρομοκρατίας
8. Η επιρροή των εσωτερικών ζητημάτων στην αμερικανική εξωτερική πολιτική
9. Οι προοπτικές για την οικονομία της Ιαπωνίας
10. Το μέλλον του αμερικανικού δολαρίου: Εναλλακτικά σενάρια                                                ΠΗΓΗ:redskywarning.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: