ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΜΑ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ???

Λεφτά γιόκ!!! 

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε το χαλιφάτο της BILDERBERG δια της εκπροσώπου του στο εργαστήρι αποδόμησης της Ελληνικότητας της Παιδείας.

Και εμφορούμενο από την βαθύτητα της πεποίθησής του για την οικονομική στενότητα, αρνήθηκε να καλύψει τα έξοδα της αποστολής της Ελληνικής αποστολής στην 27η Μαθηματική Ολυμπιάδα, το οποίο ανέρχεται στο …αστρονομικό ποσό των 2.500 ευρώ.

Και επειδή αυτή η κυβέρνηση είναι πάνω απ όλα συνεπής στις δεσμεύσεις της, η κα. BILDERBERG δε θα καλύψει ούτε τη δαπάνη για την αποστολή της Ελληνικής συμμετοχής στην Ολυμπιάδα της Φυσικής η οποία και αυτή ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσόν των …3.000 ευρώ.

Δείτε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" 

Έτσι, χάριν αυτής της κυβέρνησης, το Ελληνικό Δημόσιο θα βγει ωφελημένο κατά 5.500 ευρώ. 
Δηλαδή θα ξελασπώσουμε… 


Πόσο κόστισαν αλήθεια βρε ξεφτιλισμένοι οι καινούριες κουρτίνες στο χαλιφάτο του αφελληνισμού???
Πόσο κόστισε αλήθεια βρε ξεδιάντροποι η αντικατάσταση σφραγίδων, επιστολόχαρτων και φακέλων, προκειμένου να αφαιρέσετε το «ΕΘΝΙΚΗ» από την ΠΑΙΔΕΙΑ και να βαφτίσετε σε «Δια βίου μάθησης» αυτό το έκτρωμα???

Reporto                                                                                                                                                   ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: