ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ο "ΣΥΝ" ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ... ΑΓΩΝΕΣ ΛΕΣΒΙΩΝ, ΓΚΕΪ, ΑΜΦΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣ!

ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ... ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΕΙΔΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Και πάνω που είχαμε ανησυχήσει... Διότι άργησε το συνονθύλευμα της Κουμουνδούρου να "χαιρετίσει" την παρέλαση των ιδιόρυθμων. Νάτος, πετάχτηκε ο ίδιος ο Τσίπρας με προσωπικό του μάλιστα μήνυμα, προς την οργανωτική επιτροπή του "6ου φεστιβάλ υπερηφάνειας", βέβαια με τη σχετική αναφορά για... απειλές απο ακροδεξιούς, μιας και χωρίς "μπαμπούλες" τίποτε δεν έχει νοστιμάδα για τους προοδευτικάριους! Ο Αλέξης λέει στο μήνυμά του:
"Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ορίζει τη σκέψη του, το σώμα του, τα συναισθήματά του. Το δικαίωμα στην ελευθερία επιλογών και έκφρασης είναι αυτονόητο. Η ανοιχτή διεκδίκηση των δικαιωμάτων σε όλα τα επίπεδα από την LGPD κοινότητα είναι επίσης αυτονόητη.
Το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας είναι ένας διεθνής θεσμός που έχει βρει επιτυχημένη ανταπόκριση και στην χώρα μας. Η ετήσια εκδήλωσή του πλαισιώνεται από χιλιάδες ανθρώπους. Εφέτος, παραμονές της διεξαγωγής του, διαχέονται εκφοβισμοί και απειλές από ακροδεξιούς κύκλους. Η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να προστατεύσει αυτή την εκδήλωση. Ο ρατσισμός και η βία τους δεν έχουν θέση σε μία δημοκρατική και πλουραλιστική κοινωνία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους αγώνες που διεξάγουν οι λεσβίες, γκέι, αμφί και τρανς και εύχεται κάθε επιτυχία στο φεστιβάλ και στο Athens Pride".
Καλά τα μηνύματα Αλέξη, αλλά ανέξοδα... Γιατί δεν συμμετέχει ο ΣΥΝ και οι συνιστώσες του με δικό τους μάλιστα άρμα; Είμαστε σίγουροι πως θα είναι το πιο πετυχημένο!                            ΠΗΓΗ:www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: