ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Οι μετανάστες εμπλουτίζουν τα κράτη.Είναι ένα μέσο γονιμοποίησης των πολιτισμών.

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ;;Ο ΠΑΚΗΣ ΤΟ 2005.....
http://www.in.gr/NEWS/article.asp?lngEntityID=655643
«Αντιμετωπίστηκε» σημείωσε, «η μετανάστευση ως πρόβλημα και όχι ως φυσικό φαινόμενο. Δεν είναι πρόβλημα η μετανάστευση, είναι ένα προσόν που επηρεάζει τα κράτη, ώστε να αξιοποιήσουν ό,τι έχουν. Ένα προσόν με το οποίο οι κοινωνίες εμπλουτίζονται μέσα από την προσφορά των ανθρώπων. Είναι ένα μέσο γονιμοποίησης των πολιτισμών».
Ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε ότι η μετανάστευση είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην εποχή μας και το αντίβαρο άλλων φαινομένων. «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός των δικαιωμάτων και της προσωπικότητάς των μεταναστών και η ένταξή τους στην κοινωνία είναι θέμα όλων μας» επισήμανε.
Σύμφωνα με τον υπουργό, ο εθελοντισμός αποτελεί το ισχυρότερο μέσο. «Δεν εννοώ» εξήγησε, «τη δημιουργία οργανώσεων, αλλά μια εξειδικευμένη νοοτροπία».
«Οι ίδιες οι οργανώσεις που υπάρχουν, μπορούν να καλλιεργήσουν την ευαισθησία σε κάθε κοινωνία. Ζητώ να ξεκινήσουμε, μέσα από τον εθελοντισμό, την ένταξη των μεταναστών στην κοινωνία μας με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Να ξέρουν οι μετανάστες ότι μπορούν να προσφέρουν, μπορούν να γίνουν Έλληνες, όταν και αν το θελήσουν» κατέληξε. 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ...
Διαψευδει τον εαυτό του ο Πακης.Ποιός την έχασε την αξιοπρέπεια να την βρούν οι πολιτικάντηδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: