ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Τι θα κανουν οι Ευρωπαίοι αν δεν υπακούσουμε! Θα στειλουν στρατό;;

Έρχεται ύπατος αρμοστής.
Το Διεθνές ευρωπαϊκό Ταμείο είναι εδώ και αυτοί ξεδιάντροπα φέρονται ικανοποιημένοι γιατί καταφέραμε λέει να έρθει .
Σε όλους αυτούς τους ανόητους και λίγους που χαίρονται γιατί η ΕΕ θα μας βοηθήσει. Και προσπαθούν να μας πουν να χαρούμε και εμείς.
Ανόητοι! Δεν μας βοηθά, μα σώνει το ευρώ της.
Και τι στα αλήθεια βολικός και απαξιωμένος που είναι ο Γιώργος. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Άβουλος ασταθής και λίγος. Όσο λίγος χρειάζονταν για να συμβούν όλα αυτά. Όσο λίγος χρειάζονταν για να μην πάρει εγκαίρως αποφάσεις ως πρωθυπουργός. Μέχρι να τον διατάξουν. Όσο λίγος χρειάζονταν για να μην νικήσει τον Καραμανλή επί 6ετία. Ούτε καν καλύτερος δεύτερος. Ένα κούφιο όνομα σκιά των Παπανδρέου.
Έχουμε ευθύνη! Αναλογικά έχουμε ευθύνη. Ταγοί της ενημέρωσης παπαγαλάκια και πολίτες. Αυλές αυλικοί φυτευτοί και δηλωσίες. Κοινωνία. Υποστηρικτές και φίλοι τους, Υπάλληλοι των οικογενειών που κυβέρνησαν την χώρα. Σήμερα οι ξένοι μοιράζουν τα ιμάτια της και της πασάρουν όπλα. Μας φέρνουν και Ύπατο αρμοστή και βάζουν στην χώρα χειροπαίδες και τον Γιώργο υπό Ευρωκηδεμονία. Τον καθιστούν Αχυράνθρωπο των Βρυξελών.
Το πρόβλημα είναι πρωτίστως πολιτικό πατριώτες. Ο Γιώργος είναι του χεριού τους. Κουνά τα χείλη του και βγαίνει η φωνή του Σαρκοζί και της Μερκέλ. Και στα αλλήθεια το ξέραμε ότι θα συμβέι αυτό, απλά ελπίζαμε να κάνουμε λάθος. Βγείτε στους δρόμους Ελληνες και Αντισταθείτε. Διώξτε τον γιατι δεν έχει πολιτικό βάρος να μιλήσε και να υπερασπιστεί την Ελλάδα μας.
Τι θα κάνουν οι Ευρωπαίοι θα στείλουν στρατό; δυνάμεις κατοχής; Θα αφήσουν τις τράπεζες μας να καταρρεύσουν. Δεν Τολμούν! Η ζημιά τους θα είναι τεράστια.
Τι χειρότερο μπορεί να συμβεί; Να στείλουν το ΔΝΤ; Μα είναι εδώ αδέλφια. Βγείτε στους δρόμους. Το μόνο που έχουμε να χάσουμε πλέον είναι οι αλυσίδες μας. Μα αν νικήσουμε θα αλλάξουμε την Ευρώπη και θα σώσουμε την τιμή μας. Μαζί με εμάς θα βγουν και οι Ισπανοί και όλος ο νότος. Θα βρούμε υποστηρικτές σε όλη την ευρωζώνη. Θα βρούμε υποστηρικτές στο δρόμο που θα ανοίγεται καθώς θα περπατάμε.
Μας καταστρέφουν! Τι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί;
Το πρόβλημα είναι οικονομικό μα πρώτα από όλα είναι πολιτικό. Οι πολιτικές της ΕΕ μας έφεραν εδώ. Το σκληρό ευρώ και η απουσία ρύθμισης κατάστρεψαν την οικονομία μας. Πρέπει να δώσουμε πολιτική Λύση. Αυτή την λύση ο Γιώργος δεν μπορεί ούτε καν να την ψελλίσει.
Αλλάξτε τον και πάμε σε μια γιγαντιαία διαδήλωση που θα κάνει το θέμα πολιτικό. Πάμε μια χαμογελαστή παλαϊκή διαδήλωση. 3-4 Εκατομύρια Έλληνες στους δρόμους. Χαμογελάμε και μεταδίδουμε το κύμα και το αίτημα για αλλαγή στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: