ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Έριξε μολότοφ, συνελήφθη, ομολόγησε και αφέθηκε ελεύθερη


ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ :

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2010 22:51
«Ελεύθερη αφέθηκε με απόφαση του εισαγγελέα η 29χρονη φοιτήτρια η οποία συνελήφθη, από άνδρες του Τμήματος Τάξης στο Σαρόκο, επειδή πέταξε βόμβα μολότοφ στην είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.»
“Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2010 12:18
«Μία 29χρονη φοιτήτρια συνελήφθη μετά από καταδίωξη, από άνδρες του Τμήματος Τάξης στο Σαρόκο, επειδή επιχείρησε να πετάξει βόμβα μολότοφ στην είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος. Συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα επέβαινε σε μοτοσικλέτα με οδηγό άγνωστοι μέχρι στιγμής άνδρα, όταν πέρασαν αργά τη νύκτα μπροστά από το τμήμα Τάξης και επιχείρησαν να πετάξουν δύο μολότοφ στην πόρτα του κτιρίου. Οι μολότοφ δεν έφτασαν ποτέ μέχρι την πόρτα και έσκασαν στο οδόστρωμα ενώ ο φρουρός του Α.Τ. τους καταδίωξε με αποτέλεσμα να κατορθώσει να ακινητοποιήσει τη γυναίκα.
Η ταυτότητα του οδηγού της μοτοσικλέτας δεν έχει γίνει γνωστή ενώ η συλληφθείσα φέρεται να ομολόγησε ότι αυτή έριξε τις μολότοφ τα ξημερώματα της Κυριακής στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας και αιτιολόγησε την πράξη της ως επιχείρηση τρομοκράτησης της εξουσίας δηλώνοντας ως ενταγμένη στο χώρο των αντεξουσιαστών.Για μεμονωμένα περιστατικά κάνουν λόγο αξιωματικοί της Αστυνομίας οι οποίοι θεωρούν ότι στο νησί της Κέρκυρας δεν υπάρχουν οργανωμένου πυρήνες που να δρουν με ανάλογο τρόπο.
Η προανάκριση συνεχίζεται ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό της ταυτότητας του δεύτερου δράστη».

ΩΚΥΑΛΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ11.Ο πολιτικός κρατούμενος Δ. Παπαγεωργίου παραμένει στην φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: