ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Σχετικά με τον Σουδανό έμπορο ναρκωτικών που είχε φτιάξει και γραφείο στον Αγίο Παντελεήμονα

«Καίνε» οι πιάτσες των εμπόρων λευκού θανάτου, που έχουν «πλημμυρίσει» το κέντρο της πόλης με ναρκωτικά. Νοθευμένη ηρωίνη και μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης διακινούνται σε γνωστά στέκια με θύματα εθισμένα νέα παιδιά. Αυτή τη φορά σε μια ακόμα αστυνομική επιχείρηση, άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ Κολωνού με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα (που όπως αποδεικνύεται τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν αναλάβει την πολύ επικίνδυνη και «βρώμικη» δουλειά) συνέλαβαν «δικτυωμένο» Σουδανό έμπορο ναρκωτικών Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, μετά από παρακολούθηση δύο ημερών και αξιοποίηση πληροφοριών, η ΟΠΚΕ Κολωνού έκλεισε ραντεβού στον Σουδανό για εικονική αγοραπωλησία, το οποίο, όπως αποδείχτηκε, ήταν και το τελευταίο του.

Στην επιχείρηση κατασχέθηκαν μισό κιλό και 15 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή πλάκας, χρήματα από εγκληματικές συναλλαγές, ενώ αφαιρέθηκαν από τον Σουδανό και δύο κινητά τηλέφωνα με τα οποία έκλεινε τις «ναρκοδουλειές» του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το εμπόριο ηρωίνης και καθαρής κοκαΐνης στη ζώνη που οριοθετείται από τις περιοχές Κυψέλη, Πατήσια, Ομόνοια, Κολωνό, έχει λάβει εκρηκτικές αλλά και άκρως ανησυχητικές διστάσεις τα τελευταία δύο χρόνια με νέα παιδιά να πεθαίνουν από νοθευμένες και υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών ουσιών.

zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια: