ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Τεκτονισμός στην Ελλάδα χωρίς πατριωτική διάσταση δεν μπορεί να υπάρξει.

Υπερχειλή κοσμοπολιτισμό να πάτε να κάνετε στην Αυστραλία η στον Καναδά και όχι σ’ αυτό το σταυροδρόμι του συνεχούς αίματος για την λευτεριά ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, που σε κάθε σπίτι της σιγοκαίει ένα καντηλάκι κάτω από κάποια φωτογραφία πατέρα, παππού η θείου που «χάθηκε εκεί πάνω», δίπλα στα βιβλία των παιδιών μας, που μιλούν για τους αρχαίους κατοίκους αυτού του βασανισμένου και ένδοξου τόπου.
Σφαγάδια μας κρατήσαν λεύτερους και αξιοπρεπείς και όχι ψοφίμια."

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ

Για πάνω από ένα χρόνο καλούμε τη διοίκηση της Μεγ. Στοάς να κάνει έστω μια δήλωση για το όνομα της Μεγάλης Στοάς που φύτεψαν οι άγγλοι στην γειτονική χώρα που καπηλεύεται την πολιτιστική κληρονομιά όχι μόνο της Μακεδονίας αλλ' όλης της Ελλάδας.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων έχουν αγανακτήσει με την θυελώδη σιωπή της διοίκησης της Μεγάλης Στοάς, που περιφρονεί όχι μόνο τα Εθνικά μας θέματα αλλά και την μοναδική πατριωτική παράδοση του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού.
Απευθυνόμενοι σ' αυτούς τους λέμε " ...το 1993 οι Άγγλοι σας απαναγνώρισαν γιατί ένας καλεσμένος σας μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση για το Μακεδονικό και σε λίγα χρόνια σας φυτεύουν στα Σκόπια μιά Μεγάλη Στοά με το όνομα της Μακεδονίας που καπηλεύεται μέχρι και το σήμα σας (το Γ). Εσείς παρίστασθε σε κοινές διεθνείς εκδηλώσεις με τους Σκοπιανούς και δεν κάνετε ούτε μια απλή δήλωση, όπως ο τελευταίος μουσικοχορευτικός σύλλογός μας σε ανάλογες εκδηλώσεις
 Official visitors to Grand Lodge included Grand Masters from Ireland, Scotland, Spain, Portugal,
Greece, Czech Republic, Finland, Macedonia, Germany (United Grand Lodges), British Freemasons
in Germany with the Assistant Grand Master of the Regular Grand Lodge of Italy and the Deputy
Grand Master of the Grande Loge Nationale Française.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1955 - ΕΝΑΡΞΗ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οταν η Μεγάλη Στοά αγωνιζόταν για τα Εθνικά θέματα, χωρίς να φοβάται μην της πάρουν την "αναγνώριση"

ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: