ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Bravo κ. Τζάκρη έγινες ..."Πραγματική" Νεοϋορκέζα!!


Εμείς  στην Δράμα την είδαμε, την θαυμάσαμε, την απολαύσαμε και είπαμε: πραγματικά, είχε δίκιο ο Παπανδρέου... λεφτά υπάρχουν!

Η υφυπουργός κα Τζακρή μετά την υπουργοποίηση της, μάλλον ζει το αμερικάνικο όνειρο και θα είναι κρίμα να την ξυπνήσουμε λόγω μιας απλής κρισούλας...είχες και στα Γιαννιτσά μωρή J. Mendel;
Εμείς να προσθέσουμε στο ρεπορτάζ της "Αποκαλύψεις" πως η συγκεκριμένη κυρία, έχει πάθει παροξυσμό με την αισθητική της εμφάνιση, λόγω δυσμορφιών...
του λαιμού και του προσώπου της, που κρύβει πολύ καλά. 
Έτσι φεύγουν τεράστια ποσά σε μπογιατισμα, μαλλί-φριζούρα, ρούχα-παπούτσια, κάθε μέρα, αλλά μεριμνεί και για τους καλύτερους φωτογράφους, για life style πόζες και photoshop.
Η νέα εφημερίδα του Κοτρώτσου ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, μας αποκαλύπτει ότι...
 η επονομαζόμενη από το troktiko, "sex and the city" υπουργός (πολύ γλύψιμο γενικώς...κάτι θα ξέρουν τα παιδιά), πήγε στον γάμο του Αηδόνη σαν πραγματική Νεοϋορκέζα. 
Εμείς εδώ στην Δράμα την θαυμάσαμε και είπαμε, πράγματι, είχε δίκιο ο Παπανδρέου, λεφτά υπάρχουν!
Απόρω πως την χωράει η πόλη της Θεσσαλονίκης, πρέπει να ασφυκτιά εκεί πάνω. 
Ο οίκος J. Mendel "χάρισε" στην ελλινίδα πολιτικό ένα φόρεμα, μόνο με 6.000 ευρώ. 
Άλλωστε, η κυρία Υπουργός χρειάζεται τέτοια φορέματα και αξεσουάρ (4.000 ευρώ ακόμα), ώστε να αποπνέει σεβασμό και κύρος, προς τον κύκλο της αλλά και προς τους πολίτες τους οποίους διοικεί (και καλά...λέμε τώρα). 
Απο το Press.gr και δικές μας προσθήκες            ΠΗΓΗ:emprosdrama.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: