ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Για όσους δεν το κατάλαβαν, η δράση έχει αρχίσει! Ούτε ένα ευρώ σ’ αυτούς που υποδουλώνουν τα παιδιά μας. Ούτε ένα Ευρώ σ’ αυτούς που πωλούν τη Γη μας!

Τους τάισαν οι ντόπιοι δοσίλογοι. Τους ταΐζουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι. Νομίζουν ότι είναι ακόμα σε θέση να κρατούν τον λαό σε καταστολή.

ΛΑΘΟΣ!
Μπορεί το περιβόητο πακέτο στήριξης να περιλαμβάνει αμέριστη βοήθεια στα ΜΜ”Ε” αλλά και στους νταβατζήδες – ιδιοκτήτες, αλλά πλέον αυτοί είναι ανίκανοι να χειραγωγήσουν οτιδήποτε. Τουλάχιστον εδώ, οι εξελίξεις στην απαξίωση των έμμισθων κονδυλοφόρων είναι ταχύτερες από ότι στην Αργεντινή. Καταρρέετε κύριοι. Η κατάρρευση σας είναι το πρώτο ζητούμενο στη “Νέα Μεταπολίτευση”, στην Λαϊκή Δράση, στον αγώνα για Ελευθερία. Είμασταν βλέπετε πάντα ένα βήμα μπροστά από εσάς.

Οι ξιπασμένες κυβερνήσεις στηρίζουν τους εκδότες. Οι αναγνώστες-πολίτες αποχαιρετούν αμφότερους!

Κλαίνε οι χλιδάμπουρες εκδότες για την πτώση της κυκλοφορίας και των διαφημιστικών εσόδων. Μόνο ο ΟΠΑΠ, ο διαχρονικός φίλος των νταβατζήδων τους στηρίζει.
Οι σεσημασμένοι εκδότες, ξεσπάνε με μανία στους συντάκτες πετσοκόβοντας αμοιβές και απολύοντας κόσμο.
Κάποιοι ξιπασμένοι απο δαύτους απολύουν κόσμο με e-mail του λογιστηρίου!
Στο μεταξύ οι πολίτες-αναγνώστες βλέποντας τα καλόπαιδα τους εκδότες, να ζούν μέσα στη χλιδή (όπως ακριβώς και τα πουλημένα τομάρια της εξουσίας) με βίλες, πισίνες, πανάκριβα αυτοκίνητα, δανεικά κι αγύριστα, σταματάνε ν αγοράζουν τις φυλλάδες και τα περιοδικά τους.
Το να μην αγοράζεις τις εφημερίδες και τα περιοδικά των σεσημασμένων-εξαιτίας του προκλητικού τρόπου ζωής τους εκδοτών- είναι μια πράξη αντίστασης.
Μόνο οι τραβεστί κυβερνήσεις εξακολουθούν να τους στηρίζουν με την κρατική ρεκλάμα.
Μία τέτοια δυστυχώς είναι και η κυβέρνηση Παπανδρέου.
Δείτε το παιγνίδι που παίζει ο ΟΠΑΠ και τα golden boys που τον διοικούν, με τα λαμόγια-δεν είναι όλοι- τους εκδότες και θα συνειδητοποιήσετε οτι η κυβέρνηση Παπανδρέου, δεν έχει καμία διαφορά απο τη κυβέρνηση του λιπόψυχου απέναντι στη διαπλοκή, πρώην πρωθυπουργού.
Με τις ταπεινές μας δυνάμεις καλούμε τους πολίτες να σβήσουν απο το χάρτη τα ξιπασμένα κόμματα του δικομματισμού, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Το οφείλουν στα παιδιά τους αλλά και στους ίδιους.
Σβήστε απο τον χάρτη τις πολιτικές πόρνες που πηδούσε ο Χριστοφοράκος στις σουίτες των κεντρικών ξενοδοχείων.
Οι πολίτες τους στέλναμε στη Βουλή κι εκείνοι πήγαιναν να “πηδηχθούν” με τον Χριστοφοράκο, έναντι αδράς αμοιβής, στις σουίτες απέναντι απο τη Βουλή.
Κόλαση λοιπόν για τους ξιπασμένους.
Τα ίδια ακριβώς βρώμικα παιγνίδια παίζουν διαχρονικά και οι σεσημασμένοι εκδότες με λίγες εξαιρέσεις αξιοπρεπών ανθρώπων.
Σταματήστε επιτέλους ν αγοράζετε τις εφημερίδες τους-γονατίστε τους.
(Δεν χρειάζεται πλέον να τις καίμε…)
Δείτε τι πούλησαν αυτή τη Κυριακή και σκεφθείτε πόσο κορόιδα είμαστε όλοι εμείς που αγοράσαμε τις εφημερίδες τους.
ΒΗΜΑ 190.000
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 147.000
ΘΕΜΑ 133.000
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 104.000
ΕΘΝΟΣ 100.00
REAL NEWS 81.000
VETO 32.000
ΤΥΠΟΣ 32.000                                                                                                                                       ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: