ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

“Πολυπολιτισμός”; Όταν ανοίγεις μία πόρτα ανάμεσα σε ένα φωτισμένο και ένα σκοτεινό δωμάτιο…

…Η φύση ορίζει ότι θα περάσει το Φως στο σκοτεινό δωμάτιο και όχι το αντίστροφο.
Το μεγαλύτερο έγκλημα του καπιταλισμού είναι η δημιουργία και ενδυνάμωση των σκοταδιστικών θεωρήσεων ώστε με αυτόν τον τρόπο να νοθεύσουν την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα σέρνοντας την ανθρωπότητα στο σκοτάδι.
Όταν διαλύεις την καθημερινότητα και θέτεις σε κίνδυνο τις βασικές ανάγκες, στερείς την ελπίδα αναζήτησης, ανάκαμψης, φιλοσοφίας, αποθέωσης.
Όπου κυριαρχεί το σκότος, οι μόνοι που θησαυρίζουν είναι οι έμποροι του πόνου. Οι άνθρωποι κλείνονται στα κουτιά τους και το κυνήγι του χρήματος γίνεται ο μόνος αυτοσκοπός. Η κοινωνία γίνεται ζούγκλα όπου οι καπιταλιστές αυξάνουν τα κέρδη τους και ο άνθρωπος την δυστυχία του.
Οι φαρισαίοι και οι μουλάδες θησαύρισαν και θησαυρίζουν πάνω τον φόβο και την υποδούλωση του ανθρώπου. Αυτή η υποδούλωση που είναι ξεκάθαρη στα “Ιερά βιβλία”. Οι αλλόθρησκοι δεν έχουν δικαίωμα στη ζωή, το ίδιο και οι γυναίκες ή τα παιδιά. Ότι ομορφο δηλαδή, πρέπει να καεί.
Δείτε το ντοκουμέντο από τη Νορβηγική τηλεόραση όπου για πρώτη φορά παραδέχονται ότι οι επιθέσεις σε γυναίκες είναι φαινόμενο “πολιτιστικής κληρονομιάς”! Οι βιασμοί τείνουν να γίνουν μάστιγα στη Νορβηγία ενώ… ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΒΗΓΟΣ!                              ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: