ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Έλληνες ψυχραιμία.! Βρυχάται το "πολιτικό" ...θεριό.!

Το ενδεχόμενο να στραφεί η Ελλάδα δικαστικά κατά των αμερικανικών τραπεζών, αν και εφόσον διαπιστωθεί ότι έπαιξαν ρόλο στην οικονομική κρίση, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, σε συνέντευξη που έδωσε στο CNN.
"Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο", είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία.
"Ο ρόλος των τραπεζών, δεν εξετάζεται μόνο από εμάς, αλλά έχει μπει στο μικροσκόπιο τόσο των Ευρωπαϊκών Αρχών, όσο και των αμερικανικών αρχών", είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι "ακούγονται σοβαρές κατηγορίες για χειραγώγηση και αδιαφάνεια, κάτι που δεν μπορεί να εξεταστεί".Στην συνέντευξη που βιντεοσκοπήθηκε στις 13 Μαΐου, αλλά θα μεταδοθεί σήμερα ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε "...Οι Έλληνες είναι ένας σκληρά εργαζόμενος λαός. Είμαστε ένας υπερήφανος λαός. Κάναμε κι εμείς τα λάθη μας. Θα ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να μας δώσετε μία ευκαιρία. Θα σας δείξουμε εμείς..."                                                                                      ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: