ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΦΙΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ!

THN ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΩΝ!

ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ?ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.“Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" (Σ.Σ. Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ!!!!ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ... ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΛΟΓΩ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ-ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ!


ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ!!! )

2ο Φεστιβάλ Μεταναστευτικών Κοινοτήτων
Δήμος Βύρωνα και Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών
29 και 30 Μαΐου 2010
Πάρκο Καραολή & Δημητρίου, Βύρωνας”

Αυτά διαφημίζει η Asante(http://www.asante.gr/2009-09-30-06-48-10/4-2009-01-08-13-45-43/876-festival-vyrona.html ) στο ιστότοπο της στο διαδίκτυο.Στις 29 Μαΐου λοιπόν θα παρακολουθήσουμε το 2ο Φεστιβάλ Μεταναστευτικών Κοινοτήτων στην “Παγκόσμια γειτονιά” του δήμου Βύρωνος.Τί θα προβληθεί εκεί?

Θα υπάρξει κρατική επιχορήγηση?

Ποιός την έλαβε την πρωτοβουλία?

Για άλλη μια φορά το παιχνίδι γνωστό ο ρόλος εύκολος κράτος το οποίο επικαλείται την οικονομική κρίση και στερεί από τους Έλληνες εργαζομένους μισθούς και συντάξεις επενδύει στον…αντιρατσισμό της Ελληνικής Κοινωνίας χρηματοδοτώντας και λαμβάνοντας ενεργά μέρος στην διεκπεραίωση τέτοιων αισχρών εκδηλώσεων βαρβαριστί….Festival.

Το πρόγραμμα τους τα υποδηλώνει όλα…. οι συμμετέχοντες από την μία και από την άλλη οι χορηγοί….

Στο πρόγραμμα συντονιστής θα είναι ο γνωστός ….ρεπόρτερ χωρίς σύνορα Κούλογλου….Οι πρώτοι ομιλητές θα είναι όπως προβάλλονται μέλη των Οικολόγων πρασίνων.

Αυτό δεν μας εκπλήσσει βέβαια ενθυμούμενοι δηλώσεις τους σχετικά με της μεταχείρισης των λαθραίων καθώς και θέσεις που αυτοί με τα λοιπά “οικολογικά ευρωπαϊκά κόμματα” έχουν διατυπώσει για το Σκοπιανό(παραχώρηση του ονόματος)..Κυπριακό(…ναι στο σχέδιο ανάν)…Αιγαίο(….να μειώσουμε τους εξοπλισμούς παρά το Casus Belli)αλλα και το άγαλμα του παιδιού της Θεσσαλονίκης...Mustafa Kemal Ataturk.Τα εγκαίνια θα χαιρετήσουν οι Γιάννης Ραγκούσης, Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Γιάννης Σγουρός, Νομάρχης Αθηνών
Δημήτρης Καλογερόπουλος, Δήμαρχος Αιγάλεω, Πρόεδρος ΤΕΔΚΝΑ
Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα
Μοαβία Αχμέτ, Συντονιστής Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών

Δηλαδή ο Υπουργός εσωτερικών αντί να παρευρίσκεται σε μία εκδήλωση σχετικά με το σημαντικότερο γεγονός τραγωδίας του Ελληνισμού ,την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τις Οθωμανικές ορδές,δηλώνει παρών σε εκδηλώσεις λαθραίων.

Εύγε!

Η αφρόκρεμα των επαγγελματιών πληρωμένων αντιρατσιστών δεν σταματάει εδώ.Το δεξί χέρι του ΠΡΟ.ΠΟ…Αλ Σάλεχ…Πολιτική επιστήμονας!Συνεργάτιδα …Μ.Κ.Ο “Διαβατήριο”Συνεργάτιδα σε θέματα Μετανάστευσης του υφυπουργού Προστασίας του “Αφγανού” Πολίτη

Στην Προβολή ταινιών εξέχουσα θέση έχει το πρώτο ντοκιμαντέρ του Κούλογλου με τίτλο Βρωμοέλληνες” που προσπαθεί να πείσει τους Λαθραίους πως ο Ελληνικός Λαός έτυχε της ίδιας αντιμετώπισης και πώς στην ουσία ο Ελληνικός Πολιτισμός έχει πολλά κοινά με τον….Αφρικανικό(…αν λέγεται πολιτισμός..)
Το πρόγραμμα της Μ.Κ.Ο assante παραθέτει τους χορηγούς της εκδηλώσεως λίστα της ντροπής δική σας “Φιλία, Στο Κόκκινο, Μελωδία, ΤΕΔΚΝΑ, Πολιτιστική Διπλωματία, Κόσμος, TVXS, ΒΗΜΑ FM 99.5, Το Λίκνο της γεύσης”.

Των οικιών ημών εμπιπραμμένων, ημείς άδομεν…
Οι μισθοί και οι συντάξεις φεύγουν οι Μ.Κ.Ο…έρχονται.
Τιμολέων.                                                                                                              ΠΗΓΗ:hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: