ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Τι περιμένεις για να ξεσηκωθείς;


Τι περιμένεις να κατεβείς στον δρόμο; Τι σε κάνει να μην συστρατεύεσαι με εμάς; Νομίζεις πως έχεις δίκιο για τα πάντα; Πως είσαι το κέντρο της γης και μόνο εσύ γνωρίζεις και οι υπόλοιποι είναι χαζοί; Θεωρείς τον εαυτούλη σου υπεράνω ιδεολογιών και την καλοπέραση σου στόχο ζωής; Μικροαστέ νεοέλληνα ήρθε η ώρα να τα ακούσεις και πρέπει να τα ακούσεις. Εσύ αποτελείς το βασικότερο πρόβλημα. Εσύ και η ηλίθια νοοτροπία σου. Καθημερινά τα ΜΜΕ σε αποχαυνώνουν και εσύ τους έχεις για θεούς. Ψελλίζεις βρισιές μέσα στο σπίτι σου και λόγια που δεν έχεις τα κότσια να τα κάνεις πράξη. Κοιτάς με δέος τους πολιτικούς γιατί νομίζεις πως έχουν δύναμη και ισχύ και αδυνατείς να κατανοήσεις πως εσύ τους τα έδωσες.
Σου φέρνουν το ΔΝΤ, σου βάζουν ευρωπαϊκό έλεγχο στο σπίτι σου και σου περικόβουν μισθούς επιδόματα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και το μόνο που κάνεις είναι να κατηγορείς από τον καναπέ σου. Σκοτώσανε 3 νέους προχθές οι δολοφόνοι αναρχικοί και κάθεσαι και ακούς τις παρλαπίπες της τηλεόρασης περί προβοκάτσιας και χρυσαυγιτών αντί να τους φτύσεις κατάμουτρα και να οργανωθείς. Αρκείσαι στο να εκφέρεις την άποψή σου άντε σε κάνα μπλογκ ή σε κάνα φόρουμ. Μόνο που οι συνειδήσεις μικροαστέ νεοέλληνα διαμορφώνονται στο δρόμο.
Σε αυτή τη ζωή μικροαστέ νεοέλληνα δεν είναι όλα δουλειά, φίλοι διασκέδαση και η πάρτη μας. Είναι και ο αγώνας. Και είναι προσβολή για ένα Έθνος όπως το Ελληνικό, Έθνος ηρώων να έχει γεμίσει ξεψυχισμένους άβουλους ανθρώπους. Οι ξένοι σου ρημάζουν τη ζωή καθημερινά. Σε βιάζουν και σε κλέβουν μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Αν βέβαια το πρόβλημα χτυπήσει την πόρτα σου θα βγεις να μιλήσεις στα κανάλια. Να πεις πως δεν μπορείς να πας σινεμά ή για καφέ γιατί φοβάσαι. Αν βέβαια μάθαινες πως το ίδιο πρόβλημα υπάρχει σε μια άλλη περιοχή ή σε κάποια άλλη πόλη δεν θα έδινες καμία σημασία. Μιας και η «πάρτη σου» είναι ότι πιο σημαντικό. Εμείς είμαστε οι τρελοί το περιθώριο ενώ εσύ είσαι ο λογικός.
Η γενιά του «κοίτα τη ζωούλα σου βρες μια δουλειά και ένα καλό κορίτσι και δεν σώζεται ο κόσμος» πρέπει και επιβάλλεται να σταματήσει εδώ.  Κατά βάθος μου αρέσει που σε βλέπω να ξεφτιλίζεσαι. Που γλείφεις για μια θέση στο δημόσιο και που φιλάς κατουρημένες ποδιές. Έτσι σε κατάντησαν και αδυνατείς να ξυπνήσεις. Τάζεις ψήφους ακολουθείς βουλευτές και ασκείς το «δημοκρατικό» σου καθήκον μια φόρα στα 4 χρόνια. Και τώρα εσύ μου περνιέσαι για έξυπνος; Γιατί δεν ρισκάρεις στη ζωή σου; Ενώ εμείς που το κάνουμε είμαστε ανόητοι; Ας γελάσουμε. Μάθε μικροαστέ νεοέλληνα πως τις αλλαγές στον τόπο αυτό πάντοτε τις έφερναν λίγοι και εκλεκτοί. Και τους 300 του Λεωνίδα τρελούς τους έλεγαν. Και τον Κολοκοτρώνη με τους αγωνιστές του επίσης. Αν δεν ξυπνήσεις και αν δεν αγωνιστείς δεν πρόκειται να σώσεις το άβουλο τομάρι σου όπως είναι τώρα. Ραγιάς γεννήθηκες ραγιάς και θα πεθάνεις. Διάλεξε λοιπόν…
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!                                                                                ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: