ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ : "Η ΚΟΛΟΒΗ ΑΛΕΠΟΥ ΟΛΕΣ ΚΟΛΟΒΕΣ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ"

 
Μπορεί να σας χαϊδεύουν όσο θέλουν  τα δουλικά της  νεοταξικής προπαγάνδας  και να θέλουν να  μας επιβάλλουν την κάθε είδους διαστροφή  και ανωμαλία ως   κάτι το φυσιολογικό που  σώνει και καλά  είμαστε υποχρεωμένοι να το σεβαστούμε,όμως δεν θα καταφέρουν ποτέ να αλλάξουν την  την ερμηνεία  που δίνει ο λαός στις λέξεις   "πουστιά" και  "ανδρεία".


Αυτή τη λογική του θρασύδειλου  που όταν έχει  εξασφαλίσει τις "πλάτες"  χυμάει να  καταπιεί τους πάντες και τα πάντα  ο λαός  την φτύνει και την καταδικάζει.Ότι και να κανετε, όσους  ομοφυλόφιλους και αν μας πλασάρετε στους μεσημεριάτικους  τηλε-εμετούς  ή στις   γελοίες παρελάσεις σας ,δεν πρόκειται να καταφέρετε να μας  επιβάλετε τις δικές σας επιλογές.
Με αφίσες σαν κι αυτή που παρουσιάζουμε στην παρούσα ανάρτηση δεν   απαξιώνετε  το συμβολισμό της ανδρείας  που τόσο μισείτε ,απλώς γελοιοποιείστε ακόμη περισσότερο στα μάτια  της μεγάλης πλειοψηφίας  των Ελλήνων που  έκαναν τις επιλογές τους και αγωνίζονται να περπατούν όρθιοι.
Σαν λαός δεν περιμένουμε ούτε απο την κυβέρνηση ,ουτε και απο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας  να  αντιδράσουν  υπερασπιζόμενοι  όσα εσείς  χλευάζετε και θέλετε να μαγαρίσετε,μόνοι μας  θα αντισταθούμε και σε αυτήν την "πουστιά".
Οι παλιοί αναγνώστες μας ξέρουν ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχουμε χρησιμοποιήσει λέξεις που χρησιμοποιούνται  σαν βρισιές  στην καθομιλουμένη ,όμως αυτή τη φορά δεν μπορέσαμε να βρούμε άλλη λέξη  για να αποδώσουμε  με πιστότητα το κοινό χαρακτηριστικό  εκείνων που  έχουν κάνει την "ύβρι"  στοιχείο της καθημερινότητάς τους.
Ακόμα και το "δημοκρατικό"  σας δικαίωμα  να βγείτε σαν καρνάβαλοι  προκειμένου  να  επιδείξετε το θράσος και τη χυδαιότητα ,στις παρούσες συνθήκες αποτελεί  μεγίστη πρόκληση  και προσβολή σε έναν λαό που κατεβαίνει στους δρόμους όχι για να υπερασπιστεί τη σεξουαλική του επιλογή αλλά  την πατρίδα του ,τη δημοκρατία,το δίκιο του,το μεροκάματό του,την επιβίωση  της οικογένειάς του.                   ΠΗΓΗ:klassikoperiptosi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: