ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ :" ΟΙ BLOGGERS ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"



Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  τα έβαλε με τα  blogs και ήλθε ο διακυβερνητικά  επιχορηγούμενος  παλιάτσος να εμέσει  στα μούτρα της ελληνικής κοινωνίας την ... άποψή του:
"...εκχωρούμε στο κάθε άθλιο κατακάθι της κοινωνίας το δικαίωμα να διαμορφώνει το..."  

 Αντιλαμβανόμαστε ότι  προσπαθεί με αγωνία να διατηρήσει τη θέση  του στον "αφρό" της ελληνικής κοινωνίας  μαζί με τα άλλα  σκ...ά και τους φελούς που επιπλέουν  εδώκαι χρόνια.

Καταλαβαίνουμε  ότι   θέλει  να πιαστεί  έστω και  απο το μπατζάκι  του κάθε κυβερνητικού εκπροσώπου μπας και καταφέρει να γλυτώσει μερικά χιλιάρικα απο το μηνιαίο  του εισόδημα.
Τώρα που  η μισθωμένη δημοσιογραφία  βρίσκεται  στο τέλος της και οι εφημερίδες  δεν πουλάνε ούτε  ακόμα και με  το δόλωμα  των DVD'S , θα περίμενε κανείς να προσποιηθεί τουλάχιστον τον δημοσιογράφο.Πες κι άλλα τέτοια  κ. Γκαουλάϊτερ του ΔΟΛ και σε  λίγες Κυριακές  θα  πουλάτε το "ΒΗΜΑ" μόνο σε ψαράδικα  για να τυλίγουν σαρδέλες.
Κύριε Πρετεντέρη  οι Έλληνες που προτιμούν τα ιστολόγια απο τις  φυλλάδες και τα πορνοκάναλα  δεν "αποτελούν το  άθλιο κατακάθι" διότι απλώς δεν ζούν στην  χαβούζα  που εσείς και οι όμοιοί σας αγωνίζονται να επιπλεύσουν.
Ευτυχώς για μας ζούμε πολύ μακρυά  και η δυσοσμία του χώρου σας  φτάνει στα ρουθούνια μας  μόνο όταν φυσάει νοτιάς.Επιλέξαμε να ζούμε  έτσι και νοιώθουμε περήφανοι που  χρησιμοποιούμε τα  πόδια  μας για να περπατάμε  κι όχι για να επιπλέουμε   σε ένα  βορβορώδες "αριστοκρατικό" μαυροζούμι.                                                                                                                                           ΠΗΓΗ:klassikoperiptosi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: