ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΕΞΩ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΛΑΡΙΧΟΙ!

Οι σύγχρονοι Αλάριχοι.

Έχω αυτή την πνιγηρή και ανυπόφορη αίσθηση, ότι μία ορδή από σύγχονους Αλάριχους, επελαύνει κατά της πατρίδας μας.

Ο Αλάριχος της ιστορίας, μέσα σε έναν ελάχιστο ιστορικό χρόνο, μόλις σε τέσσερα χρόνια, αφάνησε ένα παγκόσμιο πολιτισμό, ισοπέδωσε τα μνημεία της ύπαρξής του, ερήμωσε τα εδάφη στα οποία καλλιεργείτο, εξόντωσε τους ανθρώπους που τον υπηρετούσαν και τον απολάμβαναν.

Οι Έλληνες άνθρωποι εκείνης της εποχής, είδαν μέσα σε τέσσερα χρόνια, να καταστρέφεται εκ θεμελίων η ζωή και το μέλλον τους στο διηνεκές. Ποιά πένα θα μπορούσε να περιγράψη γιά χάρι των σημερινών Ελλήνων, το αφόρητο, το εκμηδενιστικό συναίσθημα της πλήρους συντριβής και εξαφάνισης κάθε βιοτικής σταθεράς του παρόντος και, κυρίως του μέλλοντος, που βίωσαν εκείνοι οι μακρυνοί πρόγονοί μας; Και ο Αλάριχος του τότε, ήταν ξένος. ..


Οι σημερινοί, είναι(;) Έλληνες και κάνουν ακριβώς το ίδιο, με την δική μας ψήφο. Ιλαροτραγωδία! Αποδομούν και καταστρέφουν συστηματικά τη Ελλάδα του σήμερα, όπως ο Αλάριχος του τότε. Μεταναστευτικό, Αυτοδιοικητικό, Αιγαίο, Παιδεία, Οικονομία, Βιομηχανία, Αξίες, Αρχές, Κοινωνία, τα πάντα δέχονται την καταστροφική μανία των συγχρόνων Αλάριχων της παρούσης ιστορίας μας.

Μία και μόνη πρέπει να είναι η κραυγή μας και η πράξη μας :

ΕΞΩ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΛΑΡΙΧΟΙ! 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ                                                                                                                                                                                         ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: