ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Κλείστε αμέσως τα blogs.


Τρομαγμένη ολόκληρη η κρατικοδίαιτη πολιτικοοικονομική ολιγαρχία της χώρας, με προεξάρχουσα την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, στρέφεται εναντίον των μόνων ελεύθερων φωνών σ’ αυτή τη χώρα, δηλαδή των blogs. Βλέπει να φεύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια της και δεν μπορεί να αντιδράσει. Αντιλαμβάνεται ότι ταυτόχρονα  με την πραγματική κοινωνία, την οποία ακόμα κατορθώνει να κρατά σε καταστολή, αναπτύσσεται μία παράλληλη κοινωνία στον εικονικό κόσμο του διαδικτύου.
Δεν υπάρχουν κάποιες μεμονωμένες ελεύθερες φωνές, αλλά υπάρχουν χιλιάδες. Όσο και να απειλούν κάποιοι....
ή να προσπαθούν να προσφύγουν σε διαδικασίες αποκάλυψης και προσφυγής στη Δικαιοσύνη, αυτό καθίσταται μάταιο. Υπάρχουν χιλιάδες άλλες φωνές που θα αναπαράγουν την είδηση.

Κλείστε αμέσως τα blogs.
Το πράγμα έχει πλέον ξεφύγει από τον έλεγχο της κρατικοδίαιτης ελίτ του τόπου.
Η κοινωνία του διαδικτύου πλέον λειτουργεί σε συνθήκες προεπαναστατικές. Η πληροφορία διοχετεύεται άναρχα και έρχεται από παντού. Οι πάντες ψάχνουν να διαβάσουν κάτι πέρα από την επίσημη εκδοχή, γιατί απλά η επίσημη εκδοχή είναι ψέμα. Έτσι δημιουργείται μια κατάσταση εκρηκτική που ο καθένας ρίχνει μέσα στους αγωγούς πληροφόρησης του διαδικτύου οτιδήποτε.
Επαναλαμβάνουμε, ότι το πρόβλημα που δημιουργεί όλα αυτά είναι η κατευθυνόμενη και ψεύτικη πληροφόρηση από πολλά επίσημα ΜΜΕ που στόχο έχουν να διατηρούν το λαό σε καταστολή. Δυστυχώς όμως ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι αυτή η καταστολή δεν γίνεται για εθνικούς λόγους ή για λόγους ευρύτερου κοινωνικού συμφέροντος, αλλά για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ίδιας ολιγαρχίας που μας έφτασε εδώ που μας έφτασε.
Έτσι όποιος μπορεί και χειρίζεται λίγο το κομπιούτερ και έχει κάποια σύνδεση στο διαδίκτυο, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να διαβάζει ελεύθερα blogs.

Κλείστε αμέσως τα blogs.
Από όλη αυτή την αναρχία στο διαδίκτυο βγαίνει μια κοινή συνισταμένη, στην οποία συμφωνούν όλα τα blogs. Αυτή είναι το αίτημα για αλλαγή. Για γκρέμισμα του υπεύθυνου κρατικοδίαιτου κατεστημένου και άνοιγμα των δημοκρατικών διαδικασιών.
Σιγά σιγά και πίσω από το αίτημα της αλλαγής θα αρχίσει να διαμορφώνεται και μια δεύτερη συνισταμένη η οποία, αργά ή γρήγορα, θα ευθυγραμμίσει όλα τα blogs σε μια ενιαία ιδεολογική πλατφόρμα, οπότε η επαναστατικότητα θα ξεφύγει από το διαδίκτυο και θα περάσει στην ίδια την κοινωνία.
Αυτή τη στιγμή ήδη έχει αρχίσει να διαμορφώνεται μια τάση για αλλαγή του πολιτικού συστήματος με πιο ενεργό συμμετοχή του πολίτη στη διακυβέρνηση της χώρας και μια όλο και πιο πολύ αυξανόμενη άποψη για απλή αναλογική.
Αν τα κόμματα δεν πιάσουν έγκαιρα αυτά τα μηνύματα θα γίνουν παρελθοντολογικό είδος στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.                                                                                                                    ΠΗΓΗ:hassapis-peter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: