ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ημιυπαίθριοι: Δεν υπάρχει «χρυσή τομή» όταν δεν υπάρχει καν τομή.

Από το πρωί όλα τα κανάλια έχουν «αφιέρωμα» στο φοροεισπρακτικό μέτρο για τους ημιυπαίθριους. Ψάχνουν λέει την «χρυσή τομή»!

Μην την ψάχνετε κύριοι. Δεν υπάρχει χρυσή τομή διότι απλά δεν υπάρχει καν τομή!

Προφανώς και δεν έχετε διαβάσει το άρθρο μας στις 13 Μαρ 2010,
Και προφανώς δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος το έχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι!

Στο TaXalia τουλάχιστον μία φορά την ημέρα σας λέμε: Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν Νόμοι. Νόμοι υπάρχουν και μάλιστα περισσότεροι από αυτούς που θα έπρεπε να έχουμε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τηρούνται ή –το χειρότερο- τηρούνται επιλεκτικά!
Απλά λόγια. Θέλετε κύριοι να εισπράξετε; Ε τότε πολύ απλά... δώστε μία συνολική λύση στο πρόβλημα της αυθαιρεσίας στην Ελλάδα!
Συνοπτικά σας λέμε τα τρία βήματα που πρέπει να κάνετε:

  1. Το κράτος πρέπει να παραδεχτεί ότι απέτυχε να διαχειριστεί τα ακίνητά του.
  2. Θέλει έναν νέο ενιαίο τρόπο καταγραφής των παράνομων χρήσεων και κτισμάτων.
  3. Με γρήγορη διαδικασία τύπου Ε9 καταγράφονται σε ορθοφωτοχάρτες ΟΛΑ τα ακίνητα της χώρας. Παράνομα και μη. Ότι έχει κτιστεί μέχρι το 2010 θεωρείτε νόμιμο και ο ιδιοκτήτης πληρώνει ένα σχετικά μικρό αντίτιμο για την νομιμοποίηση του. Όλα τα κτίσματα αποτυπώνονται σε ενιαίο χαρτογραφικό σύστημα (GIS). Η βάση να είναι σχεδιασμένη για ΑΜΕΣΗ ενσωμάτωση με την βάση του Εθνικού Κτηματολογιου                                                     πηγη: http://taxalia.blogspot.com/#ixzz0kPxKHvfJ

Δεν υπάρχουν σχόλια: