ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΗΔΙ

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Ναυπλίου η αποτρόπαια πράξη ομάδας βανδάλων που έβαλαν στο στόχαστρο την ελληνική σημαία που κυμάτιζε στο κάστρο του Παλαμηδίου.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, χθες τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες κατέβασαν από τον ιστό της την ελληνική σημαία από την κεντρική πύλη του κάστρου στο Παλαμήδι του Ναυπλίου και της έβαλαν φωτιά. Ωστόσο, η καταστροφική τους μανία δεν σταμάτησε εκεί, καθώς προκάλεσαν φθορές σε καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ, ενώ έγραψαν και υβριστικά συνθήματα. Στη συνέχεια και χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι αντίκρισαν τις καταστροφές και ό,τι είχε απομείνει από το εθνικό μας σύμβολο και αμέσως ενημέρωσαν τις διωκτικές αρχές.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας, το οποίο διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Το περιστατικό έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι θα υπήρχε κάποιος που δεν θα σεβόταν τον χώρο του ιστορικού κάστρου. Η δημοτική αρχή, πάντως, έδωσε εντολή να αποκατασταθούν άμεσα οι όποιες ζημιές και να τοποθετηθεί ξανά η ελληνική σημαία στη θέση της. - από την Espresso -                                                                   ΠΗΓΗ:malakistan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: