ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Ο ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ

Παρά το μηδέν εις το πηλίκο που έχει εισπράξει μέχρι τώρα και τις πάμπολλες κριτικές που έχει δεχθεί ο κ.Καρατζαφέρης συνεχίζει την μονότονη,ανούσια επικοινωνιακή του πολιτική.

Φυσικά στις μέρες μας που η τηλεόραση και γενικά τα ΜΜΕ έχουν την δύναμη που όλοι γνωρίζουμε το να είναι κάποιος "επικοινωνιακός" θεωρητικά είναι συν.
Στην περίπτωση όμως του προέδρου του ΛΑΟΣ δυστυχώς αποδεικνύεται ότι είναι μόνο αυτό.


Είναι γνωστή πλέον η τακτική του...όπου μικρόφωνο και εκπομπή ο Καρατζαφέρης πρώτος.
Πρωινή εκπομπή;Καρατζαφέρης
Μεσημεριανή σκουπιδοεκπομπή;Καρατζαφέρης
Δελτίο ειδήσεων;Καρατζαφέρης


Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν και οι κ.κ Γεωργιάδης μόνιμος πλέον θαμώνας (ελέω συζύγου) ότι ποιο άχρηστου στην ελληνική τηλεόραση,ο κ.Βελόπουλος που τελευταία παει και αυτός να ακολουθήσει το παράδειγμα "μπουμπούκου" και καλά ο πρώτος μπορεί να φοβάται την παντόφλα εσυ ρε Βελόπουλε τι δουλειά έχεις με το κατιναριό;
Και φυσικά ο Νομαρχιακός σύμβουλος Παπαδόπουλος με χρόνια σοβαρής δημοσιογραφίας που κατάντησε μόνιμος "πανελίστας" σχολιαστής των ψώνιων,των ανώμαλων,και των γελοίων.
Ο κ.Καρατζαφέρης λοιπόν που ξεσήκωσε τον κόσμο με το "δημοψήφισμα" και ύστερα τον μάντρωσε σε ξενοδοχείο γιατί δεν είναι....ΣΥΡΙΖΑ.Αποφάσισε να στηρίξει την καταστροφική και ανθελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αδιαφορώντας για την λαϊκή απαίτηση να τιμωρηθούν οι κλέφτες και στα "επικοινωνιακά" πλαίσια αποφάσισε χθες και έδωσε συνέντευξη τύπου.

Δεν έφταναν όλα τα παραπάνω σου λέει δυο τρεις φορές το χρόνο πρέπει να βγαίνω και επίσημα στο γυαλί μη νομίζουν ότι είμαι μόνο για τις "Λαμπίριδες".Βέβαια ότι οι δημοσιογράφοι παριστάμενοι δεν γέμιζαν ταξί είναι αδιάφορο....με δείχνει η τηλεόραση και αυτό αρκεί.
Και θα πει κάποιος καλά έκανε.Και φυσικά ,αρκεί να έχεις κατι σοβαρό να πεις αλλιώς δεν καλείς δημοσιογράφους αρκείσαι στις...."Λαμπίριδες".
Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε ποια θέματα είναι στην επικαιρότητα και περιμέναμε (όχι εμείς) να ακούσουμε κατι σοβαρό που να δικαιολογεί έστω την συγκεκριμένη....μάζωξη.
Κατα πρώτον περιμέναμε να ακούσουμε για ποιο λόγο στηρίχτηκε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ 6 μήνες τώρα.Δεν βλέπει ο "πατριώτης" Καρατζαφέρης την καταστροφή που οδηγείται η χώρα;Δεν βλέπει την πολιτική διώξεων που εφαρμόζει ο Χρυσοχοίδης στους Έλληνες πατριώτες;Δεν βλέπει την πολιτική ξεπουλήματος της Μακεδονίας και της Κύπρου;Δεν βλέπει την υποβάθμιση της παιδείας (που είναι και το χειρότερο) με την νεολαία να οδηγείται απο ανθέλληνες και άπιστους λειτουργούς στον ανθελληνισμό και την αναρχία;
Προφανώς και τα βλέπει όλα αυτά αλλά οι προτεραιότητες του είναι διαφορετικές.
Τι έκανε λοιπόν χθές;

Αντί να καταγγείλει όλα αυτά επέλεξε να κάνει υποδείξεις στον κ.Παπανδρέου ώστε να κάνει ανασχηματισμό!Αν είναι δυνατόν.
Που ακούστηκε αρχηγός πολιτικού κόμματος να προτείνει ανασχηματισμό στον πρωθυπουργό.Το μόνο που προτείνει ένας πολιτικός αρχηγός στον πολιτικό αντίπαλο είναι ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ αλλιώς το βουλώνει.Μάλιστα δήλωσε ότι ο κ.Παπανδρέου είναι πρωθυπουργός δυο κυβερνήσεων!!!
Εμείς θα λέγαμε ότι είναι πρωθυπουργός ξένων δυνάμεων αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Αφού όμως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κάνει αυτή την διαπίστωση γιατί δεν μας λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιές είναι αυτές οι δυο κυβερνήσεις και το κυριότερο ΠΟΙΑ στηρίζει.Γιατί το επικοινωνιακό παραμύθι "εγω στηρίζω την πατρίδα" μπορεί να πιάνει στους "αυλικούς" αλλά όχι στον κόσμο.
Αυτό φαίνεται και απο το ότι ο ΛΑΟΣ είναι ακόμα καθηλωμένο στα εκλογικά ποσοστά του Οκτωβρίου την στιγμή που η ΝΔ έχει κάνει ιστορική βουτιά στο 29%.Προφανώς ο κόσμος δεν συγκινείται απο τα "διαφημιστικά" τσιτάτα του προέδρου και ζητά δράση και αποτελέσματα και όχι λόγια και τηλε-πολιτική.

Το δεύτερο που περιμέναμε ήταν να αποκαλύψει το όνομα της διαρροής που ευθύνεται υποτίθεται για την άνοδο των spread.
Και εδω όμως έκανε την...πάπια.Εριξε ως συνήθως ένα πυροτέχνημα και όταν ήρθε η ώρα το άφησε στον αέρα απαντώντας αόριστα ότι είναι υπουργός ή σύζυγος υπουργού.Τρέχα βρές......
Φυσικά είναι τελείως ανόητο να πιστεύουν κάποιοι ότι ένα πρόσωπο όσο ψηλά και αν βρίσκεται μπορεί να εκτοξεύσει με δηλώσεις ή πληροφορίες το κόστος δανεισμού Ουγκάντας στο 7,25% με το οποίο δανείζεται η χώρα.Εδω πρόκειται για ΣΠΕΙΡΑ τόσο στο εσωτερικό όσο και οργανωμένου σχεδίου κερδοσκόπων στο εξωτερικό.Ομως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πιστός στο σκεπτικό του συνεχίζει να "αντιπολιτεύεται" στα λόγια και απο ουσία ΜΗΔΕΝ.
Απόδειξη ότι σε χρόνο μηδεν αναίρεσε το εαυτό του αφού στην επόμενη φράση του ανέφερε πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ποιος κάνει τις διαρροές αλλά πως ανεβαίνουν τα spread!!!
Δηλαδή βγήκε να κάνει μια καταγγελία την οποία τελικά...δεν έκανε και κατέληξε ότι το να βρούμε τον ρουφιάνο δεν έχει σημασία!!!Τα συμπεράσματα δικά σας.

Για το τέλος κρατήσε το καλύτερο.
"Ο κ.Παπανδρέου έχει καλό αφτί,προσπαθεί,το παλεύει" σημείωσε.
Ενω για το κ.Σαμαρά δήλωσε "πως πρέπει να είμαστε ανεκτικοί μέχρι το συνέδριο για να δούμε αν θα ελέγξει το σύνολο του κόμματος του"

Εμείς αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι και τις επόμενες μέρες το γλύψιμο και η πολιτική απάτη θα πάνε σύννεφο. Το κοινοβουλευτικό αποκούμπι που λέγεται ΠΑΣΟΚ και που με αισχρό τρόπο στηρίζει ο Καρατζαφέρης για να βρίσκεται μονίμως στην επικαιρότητα και να παίζει έναν ρόλο "πολιτικού μπαλαντέρ" που στην ουσία βρίσκεται ΜΟΝΟ στο μυαλό του γιατί ούτε στο ΠΑΣΟΚ τον υπολογίζουν αλλά και ουτε πολιτικά οφέλη έχει απο αυτή την τακτική έχει ημερομηνία λήξης.Εάν ό κ.Σαμαράς μπορέσει να παραγκωνίσει τον εσωτερικό αντίπαλο που λέγεται Ντόρα τότε θα επανέλθει η "δεξιά πολυκατοικία" αλλιώς βλέπω τους αυλικούς να γίνονται ακόλουθοι του Μητσοτακέικου.Σε κάθε περίπτωση όσο ο Καρατζαφέρης ηγείται του κόμματος ο ΛΑΟΣ δεν θα πάψει να είναι η ουρά των δυο μεγάλων κομμάτων που θα εξυπηρετεί τα προσωπικά οφέλη του αρχηγού του.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ                                                                                                                         ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: