ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

COME TO GREECE....ΤΗΝ "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ" ΕΓΓΥΑΤΑΙ Ο....ΣΤΑΛΙΝ

Κράτος κωλοχανείο είναι η εικόνα που παρουσιάζει η χώρα μας καθώς όχι μόνο δεν μπορεί με μια στοιχειώδη υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια να αντιμετωπίσει την οικονομική κατάσταση.Αλλά εμμένει και στην λογική της αναρχο-"δημοκρατίας" την οποία δίδαξε στους εργατοπατέρες.
Συναντήσεις επι συναντήσεων με διάφορα συνδικάτα που είναι ανευ νοήματος καθώς όλα έχουν προ αποφασιστεί.
Και η αλήθεια είναι ότι έχουν προαποφασιστεί πολύ πριν έρθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.Γι αυτό εγκατέλειψε ο χοντρούλης την μάχη.Για τον ίδιο λόγο καθυστέρησε ο Γιωργάκης 7 ολόκληρους μήνες να κάνει ανακοινώσεις φορτώνοντας την χώρα με επιπλέον χρέη.
Γνώριζαν και οι δυο την πραγματικότητα αλλά πλέον το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση προτίμησε να χρεώσει περαιτέρω την χώρα με τις αντιφατικές του δηλώσεις και την αναβλητικότητα ώστε να κερδίσει χρόνο εμφανίζοντας τα αντιλαϊκά μέτρα ως.....άνωθεν εντολές για τις οποίες δεν μπορεί.... να κάνει τίποτα.
Ετσι υπολογίζει ότι θα έχει μικρότερο πολιτικό κόστος αφού κάποιοι...ηλίθιοι θα αποφύγουν να το συνδέσουν με την υπάρχουσα κατάσταση.
Και αν όλα αυτά είναι γεγονότα για τα οποία η κυβέρνηση "δεν μπορεί να κάνει κατι".....Υπάρχει κατι που δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται.....
Δεν είναι δυνατόν ο στρατός του ΚΚΕ (ΠΑΜΕ) να κυκλοφορεί στις διάφορες πόλεις της χώρας ως τάγματα εφόδου και να επιβάλει την γνώμη του στους απλούς πολίτες.
Δεν είναι δυνατόν να δέχεται η πολιτεία την καταπάτηση των νόμων και τον διασυρμό στο εξωτερικό απο μερικούς νοσταλγούς του σταλινισμού.
Και αν κάποιοι στην κυβέρνηση έχουν "κομμουνιστικές" ευαισθησίες δεν συμβαίνει το ίδιο με πολίτες που θέλουν να πάνε στην δουλειά τους,με καταστηματάρχες που κοιτούν πως να μην βάλουν λουκέτο,αλλά και τουρίστες που ενω αυτή την ώρα τους χρειαζόμαστε περισσότερο απο ποτέ και θα έπρεπε να έχουμε ως πρώτη προτεραιότητα πως θα τους εξυπηρετήσουμε καλύτερα.Αντιθέτως η κυβέρνηση αφήνει την υποδοχή τους σε υπολείμματα του παρελθόντος.
Οι περισσότεροι ίσως θα διάβασαν το νεο επεισόδιο που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά με τους 970 Ισπανούς τουρίστες οι οποίοι κρατήθηκαν "όμηροι" απο τον προσωπικό στρατό της κ.Παπαρήγα.
Και ρωτάμε τι φταίνε αυτοί;Οι άνθρωποι επέλεξαν την χώρα μας σε μια δύσκολη για εμάς στιγμή για να κάνουν την κρουαζιέρα τους.Ηρθαν στην χώρα μας ψώνισαν απο κάποια μαγαζιά,έφαγαν σε κάποια εστιατόρια,επισκέφτηκαν κάποιους αρχαιολογικούς χώρους...με λιγα λόγια ΑΦΗΣΑΝ ΧΡΗΜΑ....σταλινοζώα.
Και ποια η ανταμοιβή τους.
Οι περισσότεροι μετα απο ακόμα και συμπλοκές!!!! αναγκάστηκαν να μεταβούν σε ξενοδοχεία αφού το "κράτος" του ΚΚΕ δεν τους επέτρεπε να μπουν στο πλοίο για να φύγουν.
Δεν έχει καμία σημασία τι διεκδικούσαν οι απεργοί....Γιατί πολύ απλά δεν το διεκδικούσαν απο τους τουρίστες που ήρθαν να αφήσουν χρήματα που τόσο πολύ χρειαζόμαστε.
Οτι και να διεκδικούσαν για όσους γνωρίζουν το λιμάνι του Πειραιά....Απέναντι υπάρχουν δεκάδες εφοπλιστικά γραφεία ενω λίγο ποιο κάτω είναι το υπουργείο Ναυτιλίας.
Ομως επέλεξαν οι εργατοπατέρες...για να γίνει και ντόρος τους τουρίστες ώστε να δημιουργήσουν πρόβλημα στην χώρα σε μια τόσο δύσκολη στιγμή αφού οι εικόνες έκαναν το γύρο της Ευρώπης.
Τα ίδια και με την κατάληψη προ ημερών της Μ.Βρετάνιας.Απέναντι είναι το κωλοχανείο η βουλή όμως δεν το προτίμησαν γιατι εκεί βρισκόταν ο στρατάρχης...Παπαρήγα.
Σε κάθε περίπτωση όμως η "επαναστατική" ανωμαλία που έχουν στο κεφάλι τους τα μέλη του ΠΑΜΕ δεν τους επιτρέπει να αναλάβουν και την ευθύνη των πράξεων τους.Γιατί ούτε πρόκειται να λογοδοτήσουν σε κανένα,ούτε πρόκειται να βγάλουν απο την τσέπη τους και να πληρώσουν τους μαγαζάτορες αλλά και ούτε φυσικά ενδιαφέρονται αν η χώρα σπαταλά εκατ. ευρώ για διαφημίσεις στο εξωτερικό ώστε να προσελκύσει τουρίστες.
Και για να κλείσουμε να σημειώσουμε ότι ούτε μια σύλληψη δεν έγινε παρά....διαπραγματεύσεις.Αμ και ομήρους τους κρατησανε,αμ και τους ξυλοφορτώσανε και το καλοκαίρι θα λέμε come to wonderful Greece........και θα κλαίμε την μοίρα μας.                                                                                          ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: