ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ... ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ....

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

«Εμείς θέλουμε μια διαφορετική Ελλάδα, είμαστε οι φορείς της αλλαγής» δήλωσε ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατηγορώντας την για ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου και υπονόμευση κάθε έννοιας συλλογικής ευθύνης.

Εκανε λόγο για άθλια απογραφή από πλευράς της κυβέρνησης της ΝΔ και είπε ότι μας μετέτρεψαν στους κουτοπόνηρους της Ευρώπης τονίζοντας ότι θα ήταν ωρολογιακή βόμβα, «αν είχαμε κρύψει τα στοιχεία». Όσοι μας κατηγορούν για τον μηχανισμό αγνοούν την κατάστασή μας, τόνισε και δήλωσε ότι «αποκαλύψαμε τα πραγματικά στοιχεία για την οικονομία μας γιατί θεωρήσαμε ότι ο ελληνικός λαός θα εκτιμούσε την ειλικρίνεια».

Ο πρωθυπουργός κάλεσε επίσης σε συστράτευση τα μέλη της ΚΟ, ζητώντας τους να ακούνε τη φωνή του πολίτη. Όπως χαρακτηριστικά είπε «οι δύσκολες αποφάσεις είναι η γέφυρα για το καλύτερο» υπογραμμίζοντας ότι «πάμε στη μάχη με το κεφάλι ψηλά πάνω από την ασημαντότητα του πολιτικού κόστους υπάρχει η προσφορά για την Ελλάδα».


Οι στιγμές απαιτούν ηγεσία με αίσθημα ευθύνης είπε ο Γ. Παπανδρέου και ζήτησε αλλαγή νοοτροπίας, ενώ υπογράμμισε ότι «μας έλαχε και πάλι να είμαστε εμείς που αναλαμβάνουμε τις πιο δύσκολες ευθύνες για τον Ελληνισμό». Τέλος, ο πρωθυπουργός απέδωσε τα εύσημά του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ για τη στάση της. Όπως είπε, μπορεί ο ίδιος να έζησε κάποιες στιγμές τη μοναξιά της εξουσίας, ωστόσο η στάση των μελών της ΚΟ είναι αξιέπαινη και τους ευχαρίστησε που έχουν σταθεί στο ύψος τους.


ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΟΥ...

Αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο... Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος εκ μέρους της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, διαβεβαίωσε ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα στηρίξουν -όλοι, χωρίς καμιά εξαίρεση- την προσπάθεια να σώσει ο Γιώργος "την πατρίδα".                                                                                ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: